Ideal Standard lansează noul sistem de duș sustenabil Alu+

Scris de Alexandra Popescu
Publicat la data de: 20-07-2023

în: Art & Design

Ideal Standard

Principalul producător de băi, Ideal Standard, și-a prezentat în exclusivitate cea mai recentă gamă de sisteme de duș și accesorii, Alu+. Noua colecție se remarcă prin paleta sa modernă de culori, caracteristici practice și acreditări puternice de sustenabilitate, oferind clienților o soluție de duș contemporană pentru viața modernă.

Din punct de vedere estetic, sistemele de duș au linii dreptunghiulare elegante, care sunt perfect accentuate de bateria circulară, pălăria de duș și para de duș. Designul contemporan este completat în continuare cu opțiunea a trei finisaje lucioase – Silk Black, Rosé și Silver, oferind clienților ocazia de a se juca cu culorile într-un mod nou și captivant.

Ideal Standard

De asemenea, sustenabilitatea a fost prioritară, cu Alu+ creat din aluminiu reciclabil de înaltă calitate, care este confecționat în proporție de 84% din conținut reciclat. Complet fără crom, plumb și nichel, Alu+ dispune și de tehnologie de economisire a apei, care este încorporată în întreaga gamă – limitatoarele de debit limitează consumul la doar 8 litri/minut pentru para de duș și 12 litri/minut pentru pălăria de duș, fără a afecta performanţa.

Toate piesele din plastic ale Alu+ sunt fabricate din polimeri de înaltă performanță, în conformitate cu normele în materie de apă potabilă, pentru a se asigura că apa nu este niciodată poluată cu materiale plastice dăunătoare. De fapt, Ideal Standard ia decizii conștiente în mod sustenabil pe parcursul întregului ciclu de viață al produsului pentru Alu+, toate ambalajele fiind complet reciclabile și fără materiale plastice de unică folosință.

Practicalitatea este calitatea esențială a gamei, iar Alu+ include rafturi de depozitare și accesorii cosmetice asortate, cu oglinzi și alte soluții de depozitare disponibile în aceleași trei culori. Para de duș și pălăria de duș extra-large oferă două moduri de pulverizare diferite pentru utilizatori, cu un tip de spray Rain normal și tipul de spray luxos SilkRain, care asigură distribuire picăturilor de apă ultrafine pentru o experiență de duș premium, asemănătoare Spa-ului.

Ideal Standard

Comutarea între modurile de pulverizare este simplă, cu buton ușor de reglat pe para de duș și butonul de control EasyDial de la Ideal Standard pe pălăria de duș. Atât para de duș, cât și pălăria de duș sunt ușor de păstrat curate și fără calcar datorită duzelor practice de pulverizare EasyClean. Gama este disponibilă atât în variante termostatate, cât și cu monocomandă, precum și în seturi de duș cu bară și pară de duș și sisteme de duș cu divertor pentru a comuta cu ușurință între para de duș și pălăria de duș.

Bert Depiere, vicepreședinte pentru baterii sanitare la Ideal Standard International, a declarat: „Ideal Standard are o lungă istorie în furnizarea de produse inovatoare, de înaltă calitate, care încurajează practicile de viață durabile, cu tehnologii concepute pentru a ajuta la conservarea energiei și a apei. Noua gamă Alu+ este un prim exemplu al angajamentului nostru de a reimagina designul materialului și de a maximiza reciclabilitatea. Sperăm că, oferind colecții frumoase și funcționale, dar și sustenabile, putem stabili un nou standard în designul băii”.

Colecția va fi disponibilă din luna iunie 2023. Rămâneți la curent cu noile lansări Ideal Standard accesând site-ul www.ideal-standard.ro.