Căști APERIO în ediție limitată, cu inserții din aur

Scris de Luxury
Publicat la data de: 06-04-2021

în: News
Asus ZenBook Flip 13 OLED

Cei de la Warwick Acoustics au creat o ediție limitată a căștilor lor APERIO cu inserții din aur pur de 24 de carate.

Proiectarea căștilor se bazează pe metodologia Warwick „Complete System Design”, care garantează că fiecare element din calea sunetului – de la sursă la ureche – este dezvoltat și proiectat într-un proces omogen. Perechea de căști vine într-o carcasă de călătorie durabilă, însoțită de electronice și accesorii. Carcasa este fabricată de Pelican Products Inc. și este impermeabilă, rezistentă la șocuri și praf.

Grilele căștilor, acompaniamentul hardware și panoul frontal al amplificatorului sunt fixate cu stil, în aur de 24 de carate cu o puritate de 99,9999%, finisat manual. Mai mult, fiecare piesă este numerotată pentru a certifica ediția limitată.

APERIO este un sistem audio complet conectabil care permite reproducerea audio digitală a formatelor PCM native sau cu o rată de sample mai mare la 384 kHz. În plus, toate semnalele audio gestionate de sistem sunt păstrate în formatele lor native. Gold APERIO asigură faptul că sunetele analogice vor rămâne întotdeauna analogice, oferindu-le ascultătorilor o experiență pură, nealterată, de care să se bucure în voie.

De asemenea, echipamentele sunt compatibile cu toate sistemele de top, cu opțiunea de actualizare a programului de rulare prin USB.

Warwick Acoustics afirmă cu mândrie că modelul Gold APERIO este construit fără compromisuri, iar numeroasele mărturii ale celor care l-au utilizat sau îl dețin nu fac decât să susțină afirmația.

Ediția limitată Gold APERIO este disponibilă la prețul de 35.000 de dolari.