Le StandUp – Placă transparentă spectaculoasă, cu iluminare LED

Scris de Luxury
Publicat la data de: 01-03-2021

în: News

placă transparentă

Loeva a dezvăluit o placă transparentă pentru paddleboarding care permite utilizatorilor să alunece cu stil pe apă, oferindu-le în același timp o priveliște specială asupra mării sau oceanului de sub picioare.

Placa este realizată dintr-un material special care îi oferă transparență totală și are un cadru din fibră de carbon pentru rezistență și greutate scăzută. Producătorul a integrat un tip de sticlă acrilică în placă și un sistem bazat pe LED-uri care poate ilumina apa până la o distanță de maximum 15 metri.
Placa este foarte ușoară și rezistentă, iar bateria cu care este echipată asigură până la trei ore de plimbare nestingherită pe apă pe timpul nopții.

Le StandUp

Nu au apărut detalii despre preț sau numărul de unități în care va fi produsă ediția limitată a plăcii, denumită „Le StandUp”. Însă pentru fiecare exemplar vândut, Loeva va dona bani către o asociație care militează pentru protecția barierelor de corali.

Cei care se vor cadorisi cu o astfel de placă transparentă marca Loeva vor putea admira în voie flora și fauna marină, dintr-o perspectivă cu adevărat unică.

Le StandUp

Le StandUp