Kim Kardashian și Beats lansează o linie de căști Pro

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 16-08-2022

în: News

Kim Kardashian

Atunci când ne gândim la Kim Kardashian ne așteptăm la lansări de produse din domeniul înfrumusețării. Însă, vedeta ne surprinde cu o colaborare cu Beats pentru un set special de căști. Accesoriul Beats X Kardashian va fi disponibil în trei culori noi, printre care Moon, cea mai deschisă nuanță; Dune, versiunea medie; și Earth, cel mai închisă culoare din trio.

Kim Kardashian

„Această colaborare este specială, deoarece vă permite să vă integrați sau să ieșiți în evidență. În plus, Beats este cunoscut pentru crearea de produse care prezintă individualitatea. Acest concept s-a născut din dragostea mea pentru paletele de culori neutre, dar am vrut să arăt și că tehnologia face parte din stil la fel de mult ca și hainele. Cred că lucrurile pe care le purtăm în fiecare zi ar trebui să fie fără efort, inclusiv căștile”,  a declarat Kim Kardashian.

Kim Kardashian

De asemenea, este surprinzător să vedem că aceste căști vin în culorile pielii, spre deosebire de nuanțele întunecate pe care Beats le preferă în mod normal.

Căștile Beats x Kim vor fi disponibile online în cantități limitate începând cu 16 august în SUA, Canada, Regatul Unit, Franța, Germania și Japonia și vor fi lansate în anumite magazine Apple a doua zi. Prețul pentru achiziționare este de 199,99 de dolari, tariful standard la care sunt disponibile Beats Fit Pros.