Panerai – Platinumtech Luminor Marina

Scris de Luxury
Publicat la data de: 15-07-2021

în: NewsWatches

Platinumtech Luminor Marina

O ediție specială cu o identitate singulară, Platinumtech Luminor Marina Ref. PAM01116 este un model disponibil exclusiv în boutique-urile Panerai la nivel global, fiind produs într-o ediție limitată de numai 70 de bucăți. Pe parcursul unei perioade de garanție excepționale de 70 de ani, marca va oferi clienților servicii pentru a menține ceasul în perfectă stare de funcționare gratuit. De altfel, sigla „70 Years Warranty” aflată pe partea posterioară a modelului atestă acest lucru, prin intermediul unui medalion metalizat.

Platinumtech Luminor Marina Platinumtech Luminor Marina

 

 

Identificabil imediat prin carcasă și aspectul cadranului, Platinumtech Luminor Marina se remarcă în colecția Luminor Marina datorită metalului nobil cu care este înzestrat pentru un plus de rezistență: Platinumtech. Acest aliaj a fost reformulat și perfecționat de Panerai Laboratorio di Idee, fiind mai greu decât platina convențională și cu proprietăți fizice îmbunătățite. Metalul prețios a fost selectat pentru a oferi modelului o rezistență mai mare în timp și la orice factori externi, deși este mult mai dificil de lucrat și lustruit. Finisajul delicat al carcasei Platinumtech Luminor Marina necesită, deloc surprinzător, un proces de lustruire manuală meticulos și foarte specializat. 

Platinumtech Luminor Marina

Atunci când veți intra într-unul dintre boutique-urile Panerai, aveți nevoie de suma de 36.900 de dolari pentru acest model unic, evident la modă, datorită culorii verzi de pe cadran. 

Energy Expo 10-13 octombrie