Neby Fitness Club a sărbătorit un an

Scris de Luxury
Publicat la data de: 31-05-2016

în: News & Features

Cu doar câteva săptămâni în urmă, într-o sală unde se vorbește despre forță, performanță, rezultate…s-a vorbit despre emoție. Emoția împlinirii unui vis, emoția de a avea alături atât de multe familii: soția și băiețelul, familia de la sală – antrenorii și colaboratorii, familia de la Antena 1- Neatza cu Răzvan și Dani. Florin a fost copleșit de emoție la evenimentul aniversar al primului an de activitate a sălii sale, punctul culminant fiind micuțul Abel, băiețelul său de doar câteva luni care a fost alături de tatăl său purtându-se exemplar, fără să plângă și mereu cu zâmbetul pe buze.

IMG_9670

”Pentru mine, ultimul an a fost extrem de important. Am realizat câte mi s-au întâmplat în momentul în care am început organizarea evenimentului pentru a sărbători primul an de activitate a sălii. M-am căsătorit, am devenit tată, am deschis fitness boutique-ul și am dezvoltat conceptul meu de antrenament, un mod de a face activitate fizică care aduce rezultate extrem de eficiente pentru clienți. Le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi in această zi specială. Am avut parte de multe emoții și nu pot spune decât că alături de toti cei care îmi sunt aproape: familia, prietenii, echipa Neatza, clienții …totul este mult mai frumos si usor! Împreună suntem cei mai puternici”, a declarat Florin Neby.

IMG_1684

În fiecare săptămână în zilele de marţi şi de joi, Florin Neby realizează cele mai creative antrenamente în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan şi Dani” la Antena 1. După 23 de ani petrecuți în lumea sportului, Florin Neby a deschis prima sa sală – Neby Fitness Club, unde le impărtășește tuturor celor ce își doresc sănătate și frumusețe toate secretele, cunoștințele, tehnicile și inovațiile sale. Neby Fitness Club este un loc de unde toți cei care îi trec pragul vor pleca plini de energie, motivație si cu transformări corporale spectaculoase. Pe scurt, conceptul lui Neby presupune: consiliere din partea celor mai buni antrenori, nutriție adaptată fiecărei persoane, analize corporale pentru a realiza eficiența, ore de grup dinamice într-o locație de senzație.

www.neby.ro

Galerie Foto