Lenovo VIBE X2 și 5 aplicații destinate fashionistelor

Scris de Luxury
Publicat la data de: 24-03-2015

în: Fashion

Lenovo VIBE X2_2

Să fii femeie e complicat și îți ocupă tot timpul. Să fii o femeie la modă pare deja muncă desuper erou. De multe ori și este, însă tehnologia poate fi arma ta secretă.

Pentru că o adevărată fashionistă este întotdeauna atentă la o ținută până în cele mai micidetalii,  poți  conta  oricând  pe telefonul  Lenovo  VIBE  X2  ca  și  accesoriu  perfect  pentrucompletarea oricărui  look.  Design-ul  multistratificat și culorile îndrăznețe ale lui VIBE X2 teajută  să  îl  adaptezi  la  orice  ținută.  În  plus,  puterea  de  procesare  asigurată  de procesorulTRUE8CORE™ te ajută să încarci rapid orice aplicație.

Nu poți să ai întotdeauna timp să mergi la shopping, e complicat să ajungi la săptămâna modeide la Paris, nu-ți permiți un stilist personal care să-ți stea la dispoziție 24/7? Acestea deja audevenit problemele trecutului. Și nu, nu trebuie să câștigi la loto ca să le poți avea pe toate.Trebuie doar să ai un telefon Lenovo și aplicațiile de mai jos.

Lenovo_Vibe X2_Colors

1. Pose Cu aplicația Pose pooți să afli cum s-au îmbrăcat ceilalți în funcție de vreme și locație. Te țineinformată asupra vremii și îți dă idei de outfit-uri în funcție de prognoză. Poți adaugă diversefiltre în funcție de evenimentul pentru care îți pregătești ținuta: un dineu, o simplă zi la birou, opetrecere cu fetele etc.

2. Poshmark Uneori exagerăm cu cumpărăturile și, mai ales dacă avem o zi proastă, cu siguranță cumpărămlucruri de care nu avem neapărat nevoie. Sau ne-a plăcut atât de mult un accesoriu anume caapoi să descoperim că nu se potrivește cu restul garderobei noastre. Poshmark este o aplicațiede resale de modă unde poți adăugă poze cu obiectul pe care vrei să-l vinzi. Ceilalți utilizatoripot reposta sau comenta, ceea poate ajuta în procesul de vânzare.

3.The Hunt E o aplicație despre modă și trenduri, care îți permite să pui o imagine cu o ținută pe care aivăzut-o  pe  stradă  sau  la  vreun  eveniment,  iar  ceilalți  utilizatori  te  pot  ajuta  să  identificimagazinele de unde îți poți cumpăra hainele care compun ținuta și îți pot da eventual indicațiidespre prețurile lor. Bineînțeles că și tu la rândul tău poți sări în ajutorul celorlalți. În aceastăaplicație  se  regăsesc  întotdeauna  cele  mai  noi  trenduri,  așa  că  o  poți  folosi  pentru  a  aflanoutățile din modă.

4. Fashion Style   Aici vei găsi ultimele noutăți despre designerii de top, ce fac super modelele în călătoriile lor înjurul lumii și vei fi ținută la curent cu știri despre trenduri.

5. BeautylishAceastă aplicație te învață arta machiajului, a manichiurii perfecte și a coafurii de vis. Vei primi sfaturi de frumusețe sub formă de clipuri video și tutoriale, astfel încât să devii o adevărată profesionistă de beauty.

Acum  că  ai  toate  “armele”,  nu  ezita  să  împărtășești  prietenilor  tăi  cele  mai  cool  selfie-urirealizate cu camera foto HD. Folosește cu încredere funcția Beautifier dacă nu vrei să îți bațicapul cu ascunderea micilor imperfecțiuni ale tenului.

Lenovo VIBE X2_1