Ochelarii de soare mask-shape sunt un must-have vara aceasta

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 24-05-2022

în: Fashion

Ochelarii de soare mask-shape

Singura mască de care ai nevoie în lunile toride de vară? Ochelarii de soare mask-shape, care anul acesta au revenit din nou în tendințe! După doi ani de lockdown, marile case de fashion au decis că în noul sezon, ochelarii de soare trebuie să fie Loud & Proud! Da, ai citit bine, așadar trebuie să te asiguri că ai în garderoba ta o pereche de ochelari inediți, extravaganți, cu care să îți pui în valoare orice tip de outfit.

Unele dintre cele mai versatile forme de ochelari sunt formele supradimensionate. Acestea pot fi integrate în orice ținută, fie că este vorba de o ținută streetstyle, casual, elegantă, pentru plajă sau, mai ales, o ținută de festival! Ramele mask-shape au făcut furori anul acesta la unul dintre cele mai mari și așteptate festivaluri din lume, Coachella Festival.

Ochelarii de soare mask-shape

De la Gucci până la Saint Laurent, Alexander McQueen și desigur, Balenciaga, fiecare casă a lansat modele iconice de ochelari de soare mască, cu designuri ce respectă identitatea brandului. Așadar, dacă îți dorești o variantă clasică, cu aspect minimalist, poți opta pentru ochelarii mască ai casei Saint Laurent, care au devenit imediat după lansare modele bestseller.

Ochelarii de soare mask-shape

Uimitorul show Love Parade susține, la fel ca toate colecțiile Gucci , identitatea iconică a casei, spiritul libertății de exprimare, excentricitatea și glamourul tipic Hollywoodian, alături de ideea că, atunci când vine vorba despre vestimentație, nu există limite sau reguli. Dantela, paietele și volumele aparte au fost completate de platforme extreme și accesorii inedite, precum sacourile decorate și purtate peste dresuri lucioase, în timp ce pălăriile de cowboy au fost decorate cu accesorii inspirate de Cleopatra – toate acestea într-o “paradă” în care protagoniștii sunt spirite libere, care transced atât trecutul, cât și viitorul. 

Printre accesoriile vedetă ale show-ului Gucci Love Parade au fost ochelarii de soare mască, supradimensionați, al căror design a atras toate privirile!

Ochelarii de soare mask-shape

Un design nonconformist și emblematic au și ochelarii de soare din colecția Spring Summer 22 a casei Alexander McQueen, cu ramă metalică și lentilă supradimensionată. Elementele cheie ale acestor ochelari sunt brațele decorate cu craniu, un simbol iconic al casei McQueen. După cum am văzut și în fashion show-ul ultimei colecții, aceștia completează cu succes o ținută elegantă! 

Așadar, cu ce design te identifici cel mai mult? Ce ochelari de soare mască alegi să porți vara aceasta pentru a ieși în evidență? Descoperă întreaga colecție de ochelari, disponibilă pe koptic.ro, singurul site din România dedicat 100% ochelarilor de designer.