COS și YEBOAH au dezvăluit colecția Metamorphosis în Londra

Scris de Alexandra Popescu
Publicat la data de: 13-03-2023

în: News

COS x YEBOAH

La sfârșitul lunii ianuarie, COS și YEBOAH au sărbătorit lansarea viitoarei lor colaborări globale printr-o prezentare experimentală în Londra. Proiectând culoare și mișcare pe un spațiu vast circular într-o locație unică, oaspeții au fost imediat integrați în prezentarea inspirată de ciclul de viață al fluturilor. Poetul și artistul James Massiah a creat un fundal sonor personalizat care s-a corelat cu inspirația generală a colecției, în timp ce patternurile caleidoscopice au stabilit backgroundul pentru modele, conducând invitații într-o călătorie a metamorfozei. Defilând pe podium, în jurul unei insule populate cu invitați, Massiah a recitat live o compoziție care a continuat narațiunea serii.

COS x YEBOAH

Colecția prezintă o combinație de articole basic și articole de îmbrăcăminte streetwear de lux, într-o paletă de culori care îmbină nuanțe închise cu galben puternic. Croiala clasică soft de la COS se îmbină cu printurile-fluture și dungile lui YEBOAH, creând o sensibilitate sofisticată – o uniune effortless a celor două branduri. Șepcile și căciulile oferă un aer relaxat, alături de hanoracele tricotate și o jachetă college. Jachetele puffer oferă un cocoon corpului, iar țesăturile din lână RWS în carouri apar ca jachete structurate.

După show, participanții, printre care Naomi Campbell, Edward Enninful, Tinie Tempah și Riccardo Tisci, au continuat celebrarea în cadrul unei petreceri private. Oaspeții s-au bucurat de un cocktail special creat cu Ramsbury Single Estate Vodka, în timp ce DJ-ii Manny Norte și Taylah Elaine i-au încântat până la miezul nopții. Colecția în ediție limitată va fi disponibilă exclusiv în magazinele COS selectate și pe cos.com, începând cu 1 februarie.

COS x YEBOAH

Inspirat de cultura contemporană, brandul de modă din Londra este cunoscut pentru piesele emblematice de garderobă, elementele esențiale de lux și modelele inovatoare care sunt făcute pentru a dura. Dedicat calității și durabilității, COS adoptă o abordare personalizată a designului, creând colecții unice care combină funcționalitatea cu stilul atemporal. Detaliile experimentale de design și inovarea materialelor sunt revizuite frecvent pentru a include cele mai recente progrese vestimentare și pentru a asigura utilizarea atentă a fibrelor, indiferent dacă acestea sunt reciclate, reînnoite sau provenite din surse durabile.

COS x YEBOAH