Louis Vuitton devine furnizor oficial al Cupei Mondiale de Rugby

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 22-11-2021

în: News

Louis Vuitton

Înainte de Cupa Mondială de Rugby care va avea loc în 2023, în Franța, Louis Vuitton a dezvăluit că este furnizorul oficial al cutiei de călătorie pentru trofeul competiției. Caseta a fost dezvăluită ieri, 20 noiembrie, în timpul unui meci amical dintre Franța și Noua Zeelandă, care a avut loc pe stadionul Stade de France. Carcasa personalizată va ține Cupa Webb Ellis și a fost realizată manual de artizanii experimentați ai Louis Vuitton.

Exteriorul este acoperit cu pânza cu monograma Louis Vuitton și decorat cu un „V” care reprezintă atât Victory, cât și Vuitton. Pictate în albastru, alb și roșu, culorile folosite aduc un omagiu turneului mondial. Pe lateralele cutiei au fost pictate manual cifrele romane XV, reprezentând cei 15 jucători dintr-o echipă de rugby. „Pentru prima dată în colecția de cutii pentru trofee, interiorul carcasei este căptușit cu piele Louis Vuitton, în culoarea albastru Pantone”, explică LV.

Louis Vuitton

Louis Vuitton nu este la primul proiect de acest gen. Brandul de lux a creat anterior cutii de trofee pentru unele dintre cele mai mari evenimente din lume. Bilanțul său impresionant include Cupa Mondială FIFA, Campionatele Mondiale League of Legends, Finala NBA și Marele Premiu de Formula 1 Monaco.

„Este o oportunitate grozavă de a aduce know-how-ul nostru la unul dintre cele mai mari evenimente sportive din lume și de a demonstra încă o dată că „Victory Travels in Louis Vuitton”, a declarat Michael Burke, președinte și CEO Louis Vuitton.

„Această carcasă oficială este o reprezentare minunată a expertizei și măiestriei unice ale Louis Vuitton. Suntem onorați că va “găzdui” Cupa Webb Ellis de acum până la sfârșitul turneului în 2023”, a declarat Claude Atcher, CEO France 2023.

Cupa Mondială de Rugby din 2023 va fi cea de-a 10-a ediție din istorie și se va desfășura în perioada 8 septembrie – 28 octombrie 2023 și, de asemenea, va sărbători 200 de ani de la inventarea rugby-ului.