Cea mai scumpă geantă Hermès Birkin valorează 1 milion de dolari

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 10-11-2021

în: Fashion

Hermès Birkin

Orașul Dubai este recunoscut pentru opulență. De la zgârie-nori magnifici, o scenă de luat masa luxoasă și mall-uri maiestuoase, ținutul emiratelor are totul! Chiar și o geantă Hermès Birkin realizată din aur de 18 carate, care valorează 1 milion de dolari.

Hermès Birkin

Creată de Debbie Wingham, geanta Birkin este realizată din aur prin intermediul unei imprimante 3D. Prețul acesteia este de 1 milion de dolari și va fi expusă la Obeliscul Sofitel din Dubai până vineri, 12 noiembrie 2021. Apoi se va îndrepta către una dintre casele de colecționare private ale lui Wingham din Abu Dhabi, care a achiziționat-o deja.

Nu doar geanta Hermès Birkin din aur reflectă măreția Dubaiului. Recent, artista a creat o ramă foto rafinată care este încrustată cu 10.000 de diamante și prezintă o pictură cu Burj Khalifa. Piesa este, de asemenea, prezentată drept cea mai scumpă ramă de fotografie din lume.

Hermès Birkin

O altă creație a lui Wingham este un ceas din platină, care vine cu un finisaj sidefat și are referințe către Salvador Dali. Wingham a creat, de asemenea, o altă versiune galvanizată în ediție limitată a sacului de picurare, în aur roz, cu finisaj de platină.

De asemenea, merită remarcat faptul că Debbie Wingham continuă să dețină titlul pentru cea mai scumpă geantă din lume din 2019, care valorează  750.000 de dolari.

Energy Expo 10-13 octombrie