Nike colaborează cu Swarovski pentru lansarea Air Force 1

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 15-11-2021

în: Fashion

Air Force 1

Numele Swarovski evocă o mulțime de aplauze – mai ales atunci când sunt implicați pantofi sport. După o scurtă pauză, furnizorul de bijuterii reia colaborarea cu Nike și lansează Air Force 1. Pregătit să sosească în variantele de culoare „Triple White” și „Triple Black”, cel mai recent parteneriat preia modelul clasic de încălțăminte de la gigantul de îmbrăcăminte sport.

Nike Air Force 1

În ultimii ani, Nike și producătorul de cristale Swarovski au avut niște colaborări destul de impresionante. Au lucrat împreună la câteva Air Max-uri, însă, unii fani au sperat ca ei să lucreze la ceva puțin mai iconic. Când vine vorba de Nike, nu există niciun pantof cu mai multă istorie decât Nike Air Force 1 Low, care există de la începutul anilor 80. Conform ultimelor informații se pare că o versiune Swarovski a modelului iconic urmează să fie lansată.

Nike Air Force 1 LowÎncă de la prima privire se poate observa o schimbare majoră a modelului Nike Air Force 1 Low comparativ cu ultimele colaborări dintre Nike și Swarovski. Una dintre cele mai mari modificări este aceea că au dispărut complet cristalele, fiind înlocuite cu știfturi de argint metalic.

Nike Air Force 1

Versiunea pentru femei a noilor sneakersi prezintă niște “panouri” suprapuse detașabile uimitoare realizate din piele premium. Modelul dinamic este asociat cu o serie de cristale Swarovski care sunt atașate cu șuruburi mari. Pantofii vin cu șurubelnițe potrivite gravate cu sigla „Nike Air Force 1”, cu ajutorul cărora șuruburile pot fi îndepărtate. Talpa de cauciuc completează designul pantofilor. Aceasta se păstrează în mare parte tradițională, dar este mai ușor de văzut odată ce „panourile” sunt deșurubate cu instrumentul inclus.

Galerie Foto