Colecția Adidas X Gucci a fost lansată în secret la Premiile Oscar 2022

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 29-03-2022

în: Fashion

Oscar

Printre evenimentele șocante care au avut loc la Premiile Oscar din 2022, un moment subtil, dar important în lumea fashion, a fost la unul dintre afterpart-urile de top: dezvăluirea colaborativă a adidas x Gucci.

Văzută pentru prima dată pe podiumul Gucci „Exquisite” toamnă/iarnă 2022, colecția adidas x Gucci este deja una dintre cele mai mari colaborări de modă ale anului și abia dacă există informații despre aceasta.

La cea de-a 14-a ediție anuală a afterparty-ului care a avut loc după decernarea premiilor Oscar, numit „THE PARTY”, găzduit de agentul Madonnei Guy Oseary, pe lângă invitații cu nume sonore, și-a făcut apariția și un accesoriu vestimentar din râvnita colecție adidas x Gucci.

Oscar

Cu un ambalaj tematic adidas x Gucci, șapca și pălăria de tip găleată – primele articole ale colecției care au debutat înainte de data lansării din iunie 2022 – vorbesc de la sine prin imprimeurile co-branding și monograma „GG”.

Desigur, oaspeții ar fi putut, probabil, să obțină orice și-ar fi dorit din colecția adidas x Gucci, Printre invitații la „THE PARTY” au fost Lil Nas X, Chris Rock, Leonardo DiCaprio, Taylor Swift, Andrew Garfield, Robert Pattinson, Diddy și Khloe & Kim Kardashian.

Din păcate, modelele de încălțăminte din cea mai recentă colecție încă nu au fost dezvăluite, dar ne așteptăm la o serie de exclamații hiperbolice când vor apărea în această vară.