Proprietarii Aston Martin își pot construi casa visurilor pentru mașinile lor

Scris de Luxury
Publicat la data de: 23-08-2019

în: News

Producătorul Aston Martin a lansat un serviciu de design pentru proprietarii mașinilor de lux, colecționari și entuziaști. Serviciul Aston Martin Automotive Galleries and Lairs va permite clienților să creeze casa visurilor pentru modelele Aston Martin pe care le au în proprietate.

Divizia bespoke a companiei denumită Q by Aston Martin poate crea orice design pentru clienți, fie că vorbim de un garaj de lux sau o vilă care să găzduiască întreaga colecție de mașini.

Echipa de designeri a producătorului auto și arhitecții selectați de Aston Martin vor lucra pentru a crea locația de vis, asigurându-se că în final mașina va fi scoasă în evidență.

”Să vă imaginați o casă sau o cabană de lux construită în jurul mașinii voastre”, a spus Marek Reichman, chief creative officer la Aston Martin.

”Să vă imaginați că vă creați cel mai bun spațiu pentru a vă expune propriile opere de artă automobilistice. Așa ceva se poate obține cu noua noastră ofertă. Pentru entuziaștii auto garajul este la fel de important ca restul casei, iar o galerie auto bespoke Aston Martin care se concentrează pe a promova mașina sau este parte dintr-un spațiu integrat de divertisment mai mare cu simulatoare sau alte servicii similare, aduce experiența deținerii unui Aston Martin la un nou nivel”.

Obermoser arch-omo architecture a creat deja un concept arhitectural inedit pentru un ”bârlog” automobilistic unde pot fi găsite modelele Aston Martin Valhalla și Aston Martin DB5, într-un spațiu circular subteran. Conceptul include și spații pentru invitați, care se pot relaxa în timp ce admiră luxoasele mașini.

 

Energy Expo 10-13 octombrie