Prada și Adidas lansează o nouă colecție emblematică

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 10-01-2022

în: Fashion

Prada și Adidas

În 2019, Prada și Adidas și-au anunțat pentru prima dată planurile pentru o colaborare extinsă, devenind un parteneriat foarte așteptat. Pe 13 ianuarie, cele două branduri vor reveni cu cea de-a treia colecție care duce acest parteneriat la un alt nivel. Noua colecție nu va include doar articole de îmbrăcăminte, ci va crea și un nou precedent de sustenabilitate, subliniind atât angajamentul Prada, cât și al Adidas de a crea schimbări reale.

Prada

Demonstrând angajamentul acestui parteneriat față de inovație, colecția Adidas for Prada Re-Nylon reinterpretează îmbrăcămintea sport de lux, celebrând două simboluri atemporale: Adidas Originals Forum și țesătura Prada Re-Nylon. Fiecare piesă a fost realizată în Italia și este realizată din țesătura Re-Nylon, semnătură a casei de modă de lux.

Prada Re-Nylon este un material textil inovator creat prin reciclarea deșeurilor de plastic colectate din oceane și a deșeurilor de fibre textile. Lansarea colecției Adidas for Prada marchează trecerea întregii producții a casei de modă de la nailon virgin la Re-Nylon.

Prada

Pentru a lansa această nouă colecție, Prada și Adidas vor dezvălui o activare digitală unică, invitând fanii colecției să participe la metaversul cu cele două mărci prin co-creare open-source.

Colecția Adidas for Prada Re-Nylon se lansează la nivel global pe 13 ianuarie 2022 și poate fi găsită în magazinele Prada, pe site-ul Prada, dar și pe site-ul Adidas.

Galerie Foto