Balenciaga și Crocs lansează o nouă colaborare

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 22-03-2022

în: Fashion

Balenciaga

Crocs au intrat în sfârșit în liga de lux datorită Balenciaga și a celei mai recente colaborări. Cele două branduri au lansat sandalele „Balenciaga Crocs Pool”, care sunt o interpretare extravagantă a saboților Crocs Classic Bae.

Sandalele au talpa platformă rotunjită prin excelență și un finisaj cu vârful deschis. În plus, au o parte superioară ventilată, asemănătoare modelelor mule, împodobită cu logo-ul Balenciaga și cu mărimea pantofului.

Balenciaga

Balenciaga Crocs Pool  sunt disponibile într-o gamă largă de culori, precum negru, verde, alb, galben și roz, iar încălțămintea este dedicată atât bărbaților, cât și femeilor. Împărtășind prima privire asupra designului, directorul de creație al brandului de lux, Demna Gvasalia, a postat pe Instagram fragmente uluitoare ale colaborării.

Deși unii utilizatori nu au fost mulțumiți de ceea ce au văzut, alții au spus că abia așteptă să pună mâna pe o pereche în curând. Această colaborare nu este prima dintre cele două branduri, acestea unindu-și forțele pentru prima dată în 2018 și de atunci au lansat saboți cu toc, cizme până la genunchi, iar acum sandalele de piscină.

Balenciaga Crocs Pool sunt disponibile în magazine și online pentru 565 dolari.