Evadează din convențional cu HENDRICK’S GIN

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 14-10-2021

în: News

Hendrick's36

O călătorie memorabilă cu balonul, o cină savuroasă în compania unui pahar de Hendrick’s Gin, într-o locaţie premium modernă şi o bună oportunitate de a cunoaşte oameni noi şi de a împărtăşi cu ei o experinţă unică: aşa a marcat Alexandrion Group finalul unei campanii presărată cu momente şi premii necovenţionale, surprinzătoare. Pe 3 octombrie, balonul cu aer cald sosit în România din Croaţia, denumit simbolic “A Most Unusual Balloon”, creat în armonie deplină cu conceptul campaniei, i-a purtat pe marii câştigători într-un zbor inedit prin Parcul Herăstrău, de unde au putut admira peisaje încântătoare şi apusul de soare cu tuşe cromatice spectaculoase.

Hendrick's36

Campania Hendrick’s Unusual – Evadează din convențional și poți câștiga premii neașteptate, derulată în perioada 31 iulie – 1 septembrie i-a încurajat pe participanţi să iasă din convențional, să viseze, să fie deschişi la experienţe noi şi să se bucure de senzaţiile, trăirile şi oportunităţile neaşteptate aduse de aceasta, savurând responsabil Hendrick’s Gin. Fie că au degustat Hendrick’s Gin pentru prima oară, fie că îl consumă în mod frecvent, participanții la campanie au avut șansa de a câștiga zilnic premii inedite, constând în câte un gramofon modern: un dispozitiv excentric, ce îmbină influențele unei perioade fascinante, secolul XIX, atunci când muzica se ascultă la gramofon cu tehnologia modernă. La finalul campaniei, câștigătorii au fost premiaţi cu o călătorie cu balonul pentru două persoane.

Hendrick's36

Câștigătorii marilor premii au experimentat senzații unice și au petrecut momente speciale alături de o persoană dragă, într-un zbor cu “A Most Unusual Balloon” Hendrick’s, balonul cu aer cald adus special pentru ei din Croația. Ridicările cu balonul s-au desfășurat în cadrul unui eveniment cu participarea unui număr limitat de persoane, în Parcul Herăstrău, în zona Roata Mare, cu respectarea tuturor normelor de prevenire a contaminării cu virusul SARS-COV2.

Hendrick's36

Hendrick’s Gin este un produs distribuit de Alexandrion Group în România și este disponibil în prezent în rețeaua de magazine The Iconic Estate și pe www.iconicdrinks.shop.

Galerie Foto