Balenciaga a dezvăluit o sculptură în valoare de 33.000 de dolari

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 28-01-2022

în: News

Balenciaga

Colecția Objects de la Balenciaga este un amestec de modă și artă unică. Cu lansarea noii ediții, brandul de lux a dezvăluit recent o sculptură metalică în forma unui tigru, tocmai la timp pentru sărbătorirea Anului Nou Lunar al Tigrului.

Balenciaga

Proiectată de artistul Nik Kosmas din Shanghai, structura prezintă componente individual turnate folosind o tehnică de ceară pierdută și ulterior asamblate, vopsite și semi-lustruite manual.

„Corpul Sculpturii Tiger dezvăluie un mecanism futurist, evocând eficiența și eleganța ingineriei industriale, precum și grația naturală și precizia pisicilor vii.”, este descrierea sculpturii sa de pe situl oficial al brandului.

Balenciaga

Mai mult, așa cum spune msmag.com, piesa de artă emblematică este o odă către lumea science-fiction cu detalii meticulos realizate, cum ar fi mustăți create individual, secțiuni ale cozii care seamănă cu vertebrele și logo-ul Balenciaga care completează piesa.

Balenciaga

Potrivită ca obiect de colecție, sculptura Tiger este disponibilă într-o ediție limitată de 15 piese produse în întreaga lume. Este realizată 100% din alamă și vine cu o bază detașabilă. Fabricat în Italia, articolul cântărește 13 kg și este o piesă de decor de invidiat.

Pentru cei interesați, sculptura Balenciaga Tiger este disponibilă în prezent la prețul de 33.000 de dolari pe site-ul oficial al brandului de lux.