SZA și Crocs lansează o colecție capsulă

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 02-05-2022

în: Fashion

crocs

Câștigătoarea Grammy, SZA, colaborează cu Crocs și lansează o colecție capsulă de încălțăminte. Cântăreața a făcut aluzie despre această colaborare încă din iulie 2021, iar după aproape un an, colecția este disponibilă.

Colaborarea SZA x Crocs a fost prezentată de Kim Kardashian pe rețelele de socializare. Printre piesele colecției se numără Classic Clog și papuci, care au exteriorul inspirat de lemn, împodobit cu farmecul SZA Jibbitz all-things. Pantofii sunt personalizați cu Jibbitz, cu tematică pământească în formă de semn de reciclare, pește, o floare, o ciupercă și multe altele. De asemenea, saboții beneficiază mai mult de personalitatea lui SZA datorită unei brățări a prieteniei inscripționată cu numele artistei și care este atașată pe exterior.

crocs

Este demn de subliniat că piesele colecției simbolizează numeroasele fațete ale artistei, cum ar fi latura ei pământească, spirituală. Într-un interviu, ea a menționat că natura „i-a salvat viața și continuă să o facă tot timpul”. Deci, se poate spune că legătura sa cu natura este destul de strânsă.

În timp ce câștigătoarea premiului Grammy este cunoscută pentru discreția sa, ea și-a promovat colaborarea cu Crocs doar prin intermediul story-urilor de pe Instagram. Nici SZA, nici Crocs nu au postat încă anunțul de colaborare sau imaginile pe paginile lor de pe social media.