Un BMW M2 pictat manual, în ediție rebelă cu artistul FUTURA 2000

Scris de Luxury
Publicat la data de: 17-02-2020

în: AutoNews

bmw

Producătorul auto german BMW colaborează cu faimosul artist FUTURA 2000, iar rezultatul spectaculos va putea fi admirat în cadrul târgului de artă Frieze din Los Angeles.

Artistul din New York a reinterpretat conceptul pentru modelul BMW M2 Competition pentru a evoca spiritul rebel al bolidului.

Caroseria și anumite elemente din interiorul mașinii au fost pictate de către FUTURA 2000, cunoscut drept pionierul scenei de graffiti. Acesta a folosit 3-4 straturi de vopsea și instrumente pentru pictură. Culoarea de bază este negru, la care s-au adăugat puncte albe strălucitoare și linii care fac trimitere la fulgere. Motivul central al creației îl reprezintă o lamă de fierăstrău circular, care este și semnătura artistului.

La interior, artistul s-a ocupat de consola centrală și panoul cu instrumente, acestea având parte de un design unicat.

Modelul special va fi disponibil la vânzare începând cu luna iunie 2020. FUTURA 2000 a lucrat la design-ul mașini în cadrul atelierelor BMW din Garching. În total, vor fi realizate trei mașini din această colecție unică.

FUTURA 2000 este un artist contemporan care și-a dezvoltat o carieră de succes și ca artist comercial, colaborând cu brand-uri faimoase de-al lungul timpului.