GALERIE FOTO: MINI John Cooper Works în vizită la MIMI şi Engage Engineering

Scris de Andrei Dimulescu
Publicat la data de: 06-10-2022

în: Auto

Într-o frumoasă zi de toamnă, alături de colegii din presa dedicată automobilelor, am mers până la Brașov pentru a-l vizita pe pilotul Horia Platona chiar la Engage Enginnering, locul unde MIMI, primul MINI destinat curselor, electric, la nivel mondial, este pregătit pentru competiții. 

GALERIE FOTO: MINI John Cooper Works în vizită la MIMI şi Engage EngineeringGALERIE FOTO: MINI John Cooper Works în vizită la MIMI şi Engage Engineering

Ca de obicei, Alex Șeremet, Corporate Communication Manager BMW Group Romania ne-a încântat cu cele mai frumoase povești din motorsport, de data aceasta subiectul principalfiind MINI și MIMI. 

GALERIE FOTO: MINI John Cooper Works în vizită la MIMI şi Engage Engineering

Se pare că vizita noastră i-a adus noroc lui MIMI și întregii echipe, deoarece au început să apară și rezultatele. Cea mai puternică performanță a sewzonului a venit la 1 octrombrie, când, în cea mai disputată clasădin penultima etapă a Campionatului de Super Rally – două roți motrice -, a obșinut pentru prima oară o clasare pe podium, respectiv pe locul 3.

GALERIE FOTO: MINI John Cooper Works în vizită la MIMI şi Engage Engineering

Noi vă invităm să aflați mai multe în următoarea noastră ediție tipărită (Test Drive, interviuri și multe altele) și vă oferim o galerie fotografică a excursiei la Brașov.

GALERIE FOTO: MINI John Cooper Works în vizită la MIMI şi Engage EngineeringGALERIE FOTO: MINI John Cooper Works în vizită la MIMI şi Engage Engineering GALERIE FOTO: MINI John Cooper Works în vizită la MIMI şi Engage Engineering GALERIE FOTO: MINI John Cooper Works în vizită la MIMI şi Engage Engineering GALERIE FOTO: MINI John Cooper Works în vizită la MIMI şi Engage Engineering GALERIE FOTO: MINI John Cooper Works în vizită la MIMI şi Engage Engineering GALERIE FOTO: MINI John Cooper Works în vizită la MIMI şi Engage Engineering

Fotografii de Adi Cobzaşu, Mechanism Media.

 

Energy Expo 10-13 octombrie