Guinot a găsit soluția pentru longevitatea pielii

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 24-03-2022

în: Beauty

Guinot

Odată cu înaintarea în vârstă, dar și din pricina stilului de viață și a factorilor externi, tenul nostru are de suferit, activitatea sa celulară încetinește și procesul său natural de regenerare este îngreunat. Pielea are nevoie de un stimul eficient și de nutrienții potriviți pentru a-și recăpăta echilibrul și propria putere de a face față proceselor oxidative.

Guinot

Guinot Paris a lansat conceptul inovator LONGUE VIE, bazat pe cele mai recente descoperiri științifice, ce are ca scop prelungirea vieții celulare a pielii noastre. Acest nou concept, prezentat în România la Institutul Guinot din București, înglobează tratamente profesionale și produse pentru uz personal, pentru ten, gât și decolteu.

Conceptul Guinot Longue Vie asociază tehnologia de ionizare dinamică și infuzarea în piele a unor serumuri gel avansate. Ionizarea dinamică este susținută de o etapă de oxigenare ce redă strălucirea tenului. Formulele produselor Longue Vie recrează caracteristicile și modul de funcționare a pielii tinere, prin furnizarea a 56 de ingrediente active esențiale pentru viața celulelor.

Guinot

Cellular Life Concept este formula patentată de cercetatorii Guinot și asociază ingrediente care favorizează regenerarea celulară prin aportul de elemente esențiale pentru viața și dezvoltarea celulelor pielii.

Eficacitatea Cellular Life Complex în regenerarea și longevitatea celulară a fost testată pe arsuri de gradul III și IV și a demonstrat rezulate spectaculoase în reînnoirea pielii. Mai mult decât atât, soluția de longevitate conține ingrediente active care copiază AND-ul celular și “se sacrifică” în locul AND-ului natural în timpul proceselor oxidative cauzate de factori de mediu, stil de viață sau avansare în vârstă.

Guinot

Longevitatea celulară este fundamentul dezvoltării formulelor și tratamentelor faciale Guinot Longue Vie – o gamă completă compusă din ser, cremă, cremă de ochi, ser cremă pentru gât și decolteu, ser pentru decolteu, cremă de corp și tratamentul signature, de înfrumusețare personalizată, Guinot Hydradermie Jeunesse. În plus, Guinot oferă aceeași soluție avansată și tenului bărbaților, prin gama Tres Homme.

Guinot

Prezentarea noului concept Guinot a avut loc sub forma unui beauty talk la care au participat Diana Baicu, Director General Top Line, Sandrine Carliez, International Training Manager Guinot, sosit din Franța, și vedete, influenceri și beauty editori din România. Printre celebritățile prezente s-au aflat Giulia Nahmany, Andreea Perju, Octavia Geamănu, Nicoleta Nucă, Cristina Mihaela Dorobanțu, Albertina Ionescu, Simona Țăranu.

Gama de produse Guinot Longue Vie este disponibilă în România pe www.topline.ro, în magazinul Top Line și în saloanele partenere Top Line din țară.