Clinica STATERA, inovația medicului chirurg estetician Dr. Florin Juravle

Scris de Luxury
Publicat la data de: 06-10-2016

în: It happened

Dr. Florin Juravle a deschis Clinica STATERA și a dezvăluit cum se produce crema perfectă de îngrijire a tenului

 

Dr. Florin Juravle a inaugurat STATERA, noua clinică specializată în tratamente de înfrumusețare non-invazive și minim invazive. Cunoscutul medic chirurg estetician a fost susținut la evenimentul inaugural al Clinicii STATERA de persoane publice, bloggeri și reprezentanți Mass Media.

Cu toții au descoperit tratamentele revoluționare disponibile în clinica STATERA, noile metode anti-aging recomandate de medicul Florin Juravle precum și cea mai avansată tehologie de producere a cremei personalizate, considerată perfectă pentru fiecare ten în parte. Este vorba de UNIVERSKIN, o gamă de produse cosmetice premium, axate pe nano-tehnologie, ingredienți activi din care, prin îmbinare personalizată, se poate crea, pe baza unui formular amănunțit completat de pacient, crema perfectă pentru tenul său și pentru obiectivele sale de înfrumusețare.  UNIVERSKIN este considerat cel mai revoluționar sistem de îngrijire pentru acasă, ce utilizează compuși puri, activi și fără derivați.

paula-chirila-dj-wanda-dr-florin-juravle-2

Dr. Florin Juravle a explicat, alături de Luminita Dumitru, director tehnic TopLine, cum se produce crema perfectă, pornind de la un serum de bază, la care se pot adăuga ingrediente active din toate cele disponibile în gama UNIVERSKIN. Sunt astfel posibile 1159 de combinații pentru a acoperi toate tipologiile de ten.

echipa-dr-florin-juravle

“Clinica STATERA este locul pe care mi l-am imaginat de multă vreme, locul unde mi-am dorit să aduc toate acele tehnologii noi pe care le-am studiat la congresele internaționale și în care am ajuns să am încredere că oferă rezultate reale. Specialitatea mea nu îmi cere sa creez frumusețe, ci să o mențin sau să o reconstruiesc, găsind cea mai bună soluție pentru fiecare pacient. Însă, oricât de angajat voi fi în demersul estetic, întotdeauna voi pune mai presus de acesta SĂNĂTATEA și SIGURANŢA pacienților! Principiul de bază este ECHILIBRUL personal. În limba latină “statera” înseamnă echilibrul pe care medicina și chirurgia estetică te pot ajuta să-l atingi. Am 15 ani de experiență în chirurgia plastică, reconstructivă și estetică și, în toată această perioadă, am ajuns să înțeleg ce anume își doresc femeile și bărbații în materie de corecție și menținere a frumuseții. Pentru toate aceste dorințe există soluții, nu doar chirurgicale, ci și non-invazive și minim invazive, tratamente pe care va invit sa le descoperiti aici, la Clinica Statera”, a declarat Dr. Florin Juravle.

www.clinicastatera.ro

 

Galerie Foto