Surprize delicioase de Crăciun de la Madame Lucie

Scris de Luxury
Publicat la data de: 31-01-2014

în: News & Features

Cutie Craciun Madame Lucie
Madame Lucie le-a pregătit iubitorilor de macarons o ediţie specială de Crăciun, cu patru arome noi, obținute din ingrediente naturale: vin fiert, ciocolată cu rom, scorţişoară şi turtă dulce. Acestea pot fi găsite în toate boutique-urile din ţară, de la începutul lunii decembrie. Iar pentru cei care doresc să le împartă cu cei dragi şi pofticioşi, Madame Lucie are pregătite câteva idei de cadouri delicioase: coşurile de Crăciun Panier de Noel Classic şi Panier de Noel Gourmet, cu macarons în aromele special create pentru Crăciun, dar şi alte arome consacrate ale Madame Lucie, alături de multe bunătăţi, precum dulceaţă, siropuri, uleiuri aromate şi şampanie.

Şi pentru că perioada Crăciunului este şi perioada celor mai frumoase surprize din an, Madame Lucie lansează primele marshmallows produse în România, cu arome de mentă, violetă şi zmeură, pentru ca iubitorii de dulce să se delecteze cu un nou desert fin și catifelat.

Panier de Noel Gourmet Madame Lucie

Madame Lucie este primul producător de macarons din România, iar din această toamnă a devenit primul din România și printre puținii din lume care folosesc arome și coloranți exclusiv naturali pentru delicioasele macarons. Pentru alte noutăți de la Madame Lucie, accesați site-ul www.madamelucie.ro.