Adidas deschide al doilea cel mai mare concept store din România

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 07-10-2022

în: News

adidas

adidas continuă povestea de succes prin extinderea rețelei de retail cu încă o locație, mult așteptată de fanii brandului. Începând cu 6 octombrie, noul adidas concept store din cadrul centrului comercial AFI Cotroceni din București vine cu un look modern și minimalist. Acesta este magazinul cu numărul șaisprezece din România și al optulea din seria de magazine adidas din portofoliul Roperos – partenerul de franciză al adidas în România.

adidas

Decorul noului magazin este unul avangardist, inspirat din designul arenelor sportive, iar spațiul îmbină artistic structurile dure și reci cu accentele de culori calde și elemente de inspirație locală.

Noul concept store adidas a fost gândit ca un hub de echipamente sportive și se adresează atât celor care fac sport în scop recreațional, cât și sportivilor de performanță. Toți cei care îi vor trece pragul vor găsi echipamentul adecvat nevoilor și exigențelor lor, fiind consiliați de un personal deschis către orice solicitare și extrem de bine pregătit în privința tehnologiilor și inovațiilor brevetate de adidas și implementate la nivelul tuturor produselor de înaltă calitate. Nota particulară a noului concept store adidas o reprezintă versatilitatea spațiului, în sensul că acesta mixează analogul cu digitalul. Locația dispune de vitrine și ecrane digitale in-store, proiectate pentru a oferi consumatorilor informații suplimentare despre produsele și tehnologiile create de brandul sportiv.

adidas

Selecția produselor este versatilă, astfel încât cele mai variate nevoi și preferințe stilistice să își găsească răspunsul, iar clienții să fie fidelizați prin rulajul mare de colecții de top. Produsele disponibile urmează în linii mari un raport de 70% produse din gamele Sport Performance & adidas by Stella McCartney și 30% lifestyle – colecția Originals.

adidas

“Anvergura acestui proiect vine ca o confirmare a interesului constant al clienților pentru brandul adidas. Apetența pentru produsele sport high quality își găsește în noul concept store locul ideal pentru a experimenta adevărata plăcere a unei sesiuni de shopping energizante. În această linie se înscrie și viziunea Roperos, anume aceea de a crea noi magazine adidas în locații strategice pentru brand și de a actualiza magazinele vechi, prin remodelarea lor. Deschiderea din AFI Cotroceni este și momentul care marchează finalizarea planurilor de dezvoltare Roperos pentru 2022”, a declarat Michael Andreadakis, Director Comercial Roperos.