HEDARE – Noul manifest al seducției

Scris de Luxury
Publicat la data de: 22-04-2016

în: News & Features

 CB2-Main-horz

Piese-semnătură ce impun noi expresii ale personalității, precum rucsacul-poșetă ponei sau brățările-manșetă din blană de nurcă, stau ca avanpremieră pentru noua colecție HEDARE, care confirmă accesoriile din piele drept prime referințe ale declarațiilor de stil

 

Liniile sofisticate și notele glamorous, erotic-chic, ale pieselor-cult consacrate din cele mai populare „objets du désir” impun în viziunea brandului de accesorii HEDARE interpretarea high-class a senzualității, pulsată prin nonconformism și independență creativă.

Bratara1-black-MAIN 

Designul pieselor HEDARE definește cu măiestrie arta seducției. De la senzualele corsete waspie și vizierele de piele menite să-ți surprindă exuberanța, până la backpack-urile din piele embosată crocodil, colecția distinge un stil unic cu accente rafinate de opulență ca expresie a încrederii. 

 

Blănuri bogate atașate pe hamuri din piele, alături de alte piese realizate de artizani pricepuți din industria de marochinărie conferă o nouă interpretare noțiunii de „mastered extravaganza”, sub viziunea designerului din spatele brandului, Daniela Tomuș.

www.hedare.ro

Galerie Foto