Nicole Cherry: „Muzica vindecă și marchează momentele importante din viața noastră”

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 30-01-2023

în: The Famous

Nicole Cherry

Cine nu a fredonat sau nu a dansat pe piesele lui Nicole Cherry?… Cântăreața, care a cunoscut faima de la o vârstă fragedă, a devenit anul acesta mamă, dar continuă să ne încânte cu proiecte muzicale surprinzătoare. Recunoscută ca fiind una dintre cele mai bune voci din România, Nicole Cherry își trăiește viața visurilor ei și este cu adevărat o femeie împlinită. Deși are un program foarte încărcat, artista și-a făcut timp să stea de vorbă cu noi și să ne povestească despre viața de artist, despre provocări, dar și despre satisfacții.

Te-ai lansat în industria muzicală la o vârstă fragedă, dar aș vrea să ne spui care sunt primele amintiri legate de muzică.

Sunt multe momente de care îmi amintesc și acum cu drag, cum ar fi prima apariție TV pe care am avut-o cu grupul Andante, un grup în care m-am format, iar profesorul meu Mihai Sirlincan mă ajută în continuare de fiecare dată când am nevoie. De asemenea, îmi amintesc de calificarea în finala festivalului „Mamaia copiilor”, festival în care se ajungea atât de greu în marea finală, dar eu am reușit din prima să mă calific. O altă amintire plăcută este cea din perioada filmărilor pentru „Televiziunea Copiilor”, emisiune regizată de regretatul Titus Munteanu, un om care a contribuit și el enorm la dezvoltarea mea profesională și care îmi spunea  mereu: „Nicole, tu ești o artistă”. Acestea sunt momentele și oamenii speciali care au contribuit la formarea mea ca om, ca artist și de care îmi voi aminti mereu cu drag.

Dacă nu ai fi ales o carieră muzicală, ce altceva visai să devii atunci când erai mică?

Sincer, niciodată nu am visat la altceva. Încă de când aveam 3 ani eram atrasă de muzică, TV, dans. Mereu mă jucam și intram în rolul unui artist. Îmi plăcea să imit și să îi am ca spectatori pe părinții mei și pe membrii familiei.

Care sunt provocările meseriei de artist? Dar satisfacțiile acesteia?

Provocări există și vor exista mereu, dar pe mine, personal, mă motivează să îmi doresc mai mult de la mine, să merg mai departe. De multe ori poate nu am avut timp de mine, de ieșiri banale sau să petrec mai mult timp cu persoanele dragi mie. Am fost nevoită să renunț la evenimente personale și multe altele.

Cât despre satisfacții, m-au ajutat de fiecare dată să-mi dau seama că sunt pe drumul cel bun, că Dumnezeu mă răsplătește pentru tot efortul pe care îl depun și, clar, să-mi dau seama că niciodată nu aș face altceva, că sunt făcută pentru muzică.

Nicole Cherry

Industria divertismentului este dificilă și plină de critici. Cum ai făcut față acestui mediu?

Părinții mei m-au susținut de fiecare dată și m-au ajutat să înțeleg că orice fel de reacție este bună, iar de patru ani mă ajută enorm și Florin, soțul meu.

Se spune că muzica este pansament pentru suflet. Pe tine te-a ajutat muzica să treci peste perioade grele din viața ta?

Clar, muzica vindecă și marchează momentele importante din viața noastră, iar pentru mine a fost de fiecare dată un refugiu atunci când am avut nevoie.

Care este stilul tău muzical preferat și ce artiști se regăsesc în playlist-ul tău personal?

Depinde mult de starea pe care o am. În general, ascult orice gen muzical și am un playlist în care găsești diversitate și, da, clar îl regăsiți și pe J Balvin. Ne cunoaștem de când eram amândoi la început de drum, iar de atunci am rămas în relații foarte bune. Este un om pe care îl apreciez enorm, faima nu l-a schimbat deloc și a rămas foarte modest. Cât despre colaborarea cu el, prefer să țin pentru mine ce urmează.

Ce te definește?

Simplitatea, muzica, sunt sensibilă și asta cred că am arătat-o de-a lungul anilor prin muzica mea.

Nicole Cherry

Cum este viața de mămică?

Nu e perfect, dar e perfectul meu! În fiecare zi învățăm una de la cealaltă. Trăiesc o perioadă unică de care mă bucur tare mult.

Crezi că venirea pe lume a Anastasiei îți va afecta cariera artistică?

Nu am crezut asta niciodată și nici acum nu cred. Este important să existe echilibru. Eu zic că am reușit până acum să fiu alături de Anastasia, dar să îmi surprind și fanii.

Ești mamă, soție, artist, dar în primul rând ești femeie. Cum îți găsești timp și pentru tine?

Reușesc, poate nu la fel ca înainte, dar atunci când am decis să fiu mamă și, pe lângă asta, artist, știam că vor exista schimbări mari în viața mea. Prioritățile mele s-au schimbat, dar nu mă plâng. Viața mea este fix așa cum îmi doresc!

Nicole Cherry

Care sunt activitățile care-ți oferă relaxare și confort?

Mă relaxez foarte mult în drum spre concerte. În perioada asta văd multe locuri din țară, peisajele mă relaxează și drumul în general.

Te consideri o femeie împlinită?

Da, am tot ce îmi doresc atât pe plan personal, cât și pe plan profesional.

Ce reprezintă luxul pentru tine?

Pentru mine, luxul este reprezentat de timpul liber pe care îl am alături de familia mea.

Ai un citat preferat care te-a influențat de-a lungul timpului?

„Niciodată să nu spui niciodată.” Am învățat în timp să nu mai spun „niciodată”, pentru că viața se schimbă și nu știi ce îți poate aduce ziua de mâine.

Ce planuri ai pentru viitorul apropiat?

Multă muzică nouă, colaborări care sper să vă surprindă. Am multe surprize pe care abia aștept să vi le arăt!