Sarah Jessica Parker își vinde penthouse-ul pentru 5,5 milioane de dolari

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 04-11-2022

în: The Famous

Sarah Jessica Parker

Nimic nu îți transmite spiritului „New York” decât un penthouse Tribeca deținut anterior de Sarah Jessica Parker, ce are un dulap care ar face-o geloasă chiar și pe Carrie Bradshaw. Casa de odinioară a actriței este situată la ultimul etaj al Collect Pound House. Cu toate acestea, reședința și clădirea cooperativă au fost renovate de când ea locuia acolo în anii ’90.

Sarah Jessica Parker

Combinat cu o a doua unitate dedesubt, duplexul ultra-chic are acum patru dormitoare și patru băi pe cele două niveluri, plus o terasă uimitoare de 1.000 de metri pătrați pe acoperiș pentru relaxare în aer liber.

Sarah Jessica Parker

Proiectate de Interior Marketing Group, interioarele minimaliste sunt amenajate într-un design deschis și vin cu câteva detalii uimitoare care amintesc de originile clădirii din secolul al XX-lea. Apartamentul are podele bogate din lemn de esență tare peste tot, tavane înalte de aproximativ 3.5 metri și o combinație de 26 de ferestre cu rame din lemn și ferestre arcuite.

Sarah Jessica Parker

La etajul doi, o cameră imensă se îmbină în zonele de zi și de luat masa. Între timp, bucătăria este iluminată de un set de luminatoare și a fost echipată cu dulapuri personalizate, electrocasnice de ultimă generație și o sală de mic dejun confortabilă. Într-o altă zonă a camerei, veți găsi un birou amenajat și o baie completă.

La nivelul inferior se află trei dormitoare, iar o cameră care este configurată în prezent ca un cinematograf ar putea servi ca un al patrulea dormitor. Caracteristica remarcabilă a suitei principale este dressingul uriaș, construit la comandă, desigur, cu un spațiu generos de stocare pentru toate perechile de Manolo Blahnik.

Terasa de pe acoperiș a fost proiectată de arhitectul Stephen Wanta. Oaza în aer liber oferă vedere de 360 de grade asupra orașului și o bucătărie de vară.

Penthouse-ul celebrei actrițe Sarah Jessica Parker este listat la prețul de 5.5 milioane de dolari.

Energy Expo 10-13 octombrie