Michelle Obama poartă bijuteriile create de designerul român Narcisa Pheres

Scris de Luxury
Publicat la data de: 19-01-2017

în: It happened

În nenumărate rânduri talentul și munca izvorâte din țara noastră au fost appreciate peste hotare, însă nu multe au fost ocaziile când luminile reflectoarelor căzute pe acestea au fost urmărite de privirile emoționate ale unei audiențe cu adevărat globale.

În cadrul ultimului discurs al lui Barack Obama în calitate de Președinte al Statelor Unite ale Americii, Michelle Obama, una dintre cele mai appreciate și iubite figuri feminine ale momentului, a purtat pe mâna dreaptă un inel creat de designerul de origine română Narcisa Pheres, reprezentat în România de Sorin Duțoiu și Christian Stan, specialiștii în Celebrity PR de la ADPM PR.

michelle-obama-pheres-3

michelle-obama-ring

Bijuteria face parte din colecția Aristeia, creată de Narcisa Pheres pentru brandul japonez Maki Jewelry și a fost inspirată din grădinile Zen și templele din Kyoto. Inelul purtat de Prima Doamnă a Statelor Unite este realizat manual din aur alb și conține Ice Diamonds, gri și verzi.

Aristeia este un cuvânt grecesc ce înseamnă excelență sau perfecțiune, iar colecția păstrează un echilibru perfect între designul vintage și cel contemporan, fiecare piesă având o poveste aparte.

Cu toate că punctul principal de inspirație a fost Japonia, în bijuteriile create de Narcisa Pheres pentru Maki Jewelry se regăsesc și influențe din calătoriile designerului în Africa, India si Egipt.

narcisa-pheres

Narcisa Pheres s-a născut în România, iar după ce a studiat la Institutul de Modă Burgo din Milano, Central Saint-Martins din Londra și Institutul Gemologic American, s-a mutat în Tokyo și ulterior în Hong Kong, dezvoltând la nivel internațional brandul exclusivist PHERES, prin care răsfață gusturile fine ale publicului doritor de exclusivism cu bijuterii unicat, diamante rare, vestimentații și accesorii masculine Bespoke.

Reprezentanți ai famiilor regale, celebrități din lumea filmului și a sportului, jucători importanți din sfera afacerilor se numără printre cei care poartă bijuteriile Narcisei Pheres, designer ce orienteză luxul spre origini, creând produse exclusiviste, de o calitate excepțională pentru o piață de nișă compusă din cunoscători ai bunului gust.