Jude Law și Rafferty Law sunt noii ambasadori Brioni

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 27-01-2022

în: FashionNews

Brioni

Actorul Jude Law și fiul său, modelul Rafferty Law, au fost numiți ambasadorii brandului italian de îmbrăcăminte pentru bărbați Brioni. Casa de modă a anunțat colaborarea pe Instagram, împărtășind imagini din campanie.

Jude Law și Rafferty Law își vor face debutul ca ambasadori Brioni în campania primăvară/vară 2022, fotografiată de Craig McDean.

„Dedicația Brioni față de meșteșugul și calitatea lor este inspirațională și întotdeauna mi-a plăcut să le port hainele. Este deosebit de plăcut să lucrezi alături de Raff cu o casă de modă înrădăcinată la Roma. Am format o conexiune specială cu acel oraș în timpul filmărilor „Tânărul Papă”, iar această colaborare este ca o întoarcere acasă”, a declarat Jude Law.

Jude Law

Cariera lui Jude Law este impresionantă. Actorul a primit nominalizări pentru rolurile sale din filme clasice, precum „The Talented Mr. Ripley” și „Gattaca”. De asemenea, acesta este renumit pentru serialele de televiziune precum „The Young Pope”, în care a jucat și actrița româncă Mădălina Bellariu-Ion, dar și pentru roluri de teatru precum „Obsession” a lui Ivo van Howe și „Henry V” a lui Michael Grandage.

Cel mai recent rol al său este cel din filmul independent „The Nest” al lui Sean Durkin, apreciat de critici. În continuare, este de așteptat să joace în franciza „Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore” și va juca „Hook” în „Peter Pan and Wendy” al lui David Lowery.

Raff Law

În ceea ce-l privește pe Raff Law, acesta îi calcă pe urme tatălui său în cariera de actor. Modelul a obținut primul său rol în „Repo Men”, lansat în 2010, și poate fi găsit în „Twist” din 2021. În prezent, filmează „Masters of the Air”, un nou succes de la Apple Studios.

„Este foarte interesant să împărtășesc cadrul cu tatăl meu pentru Brioni. Deși amândoi avem gusturi și perspective diferite, împărtășim multe pasiuni. Una dintre acestea este dragostea pentru îmbrăcăminte, iar Brioni este ceva asupra căruia suntem de acord”, a declarat Raff.