Colecția Burberry pentru iarna 2023 ne poartă într-o călătorie prin insulele britanice

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 29-08-2023

în: Fashion

Burberry

Burberry a dezvăluit oficial campania colecției de iarnă 2023. Sub conducerea creativă a vizionarului Daniel Lee, campania ne poartă într-o călătorie captivantă prin peisajele încântătoare ale Insulelor Britanice. Fotografiată de talentatul Tyrone Lebon, o serie de portrete hipnotizante prezintă piesele emblematice ale Burberry, care prezintă acum o nouă culoare vibrantă și îndrăzneață a Casei – un albastru strălucitor în stilul unui cavaler.

Burberry

Pe fundalul peisajelor sălbatice și pitorești de pe Insula Skye, Scoția, și al frumuseții străvechi a Giant’s Causeway, Irlanda de Nord, modelele iconice de carouri Burberry au fost colorate și reinterpretate cu voioșie. Juxtapunerea măreției naturii cu măiestria rafinată a meșteșugului Burberry creează o narațiune vizuală fermecătoare care captivează imaginația.

Burberry

Colecția Iarna 2023 întruchipează un sentiment de protecție, căldură și elevare, cu o compilație uimitoare de trenciuri, cizme de cauciuc, geci sport, pături, pulovere argyle, trandafiri și rațe. Designul cavalerului ecvestru, un simbol al moștenirii Burberry, a fost redesenat cu meticulozitate în noul knight blue, insuflând colecției un farmec proaspăt și modern.

Printre piesele remarcabile din colecție se numără debutul noii genți Burberry Knight, o completare sofisticată a portofoliului brandului. Colecția de iarnă 2023 se mândrește cu o gamă rafinată de tricotaje confortabile, tricotaje groase, eșarfe supradimensionate și articole indispensabile pentru anotimpul rece, toate acestea emanând eleganța renumită a brandului și stilul atemporal.

Burberry

Pe măsură ce campania îmbină în mod ingenios elementele tradiționale Burberry cu noutăți incitante, aceasta vorbește despre angajamentul mărcii față de inovație și evoluție, rămânând în același timp fidelă moștenirii sale bogate. Cu o fuziune armonioasă de clasic și contemporan, colecția Burberry pentru iarna 2023 este o celebrare a moștenirii durabile a brandului și o mărturie a influenței sale continue în peisajul modei.

Cu colecția de iarnă 2023, Burberry își dovedește încă o dată măiestria în domeniul modei de lux, oferind o colecție care este deopotrivă impresionantă din punct de vedere vizual și irezistibil de ușor de purtat. Pe măsură ce campania ne poartă într-o călătorie vizuală prin insulele britanice, nu există nicio îndoială că Burberry continuă să definească și să redefinească esența eleganței moderne, făcând o declarație puternică despre capacitatea modei de a capta spiritul vremurilor și de a transcende granițele geografice.