Savurează iarna cu Alexandrion Flavour Collection

Câștigă premii Winter X Flavours, petrece momente intense pe pârtia de schi și savurează Alexandrion Greek Orange și Alexandrion Coffee, în fiecare weekend.

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 21-01-2022

în: News

Alexandrion Flavour Collection

Iubești zăpada și sporturile de iarnă, iar zilele petrecute cu cei dragi pe pârtia de schi îți încarcă bateriile și te pregătesc să faci față unei săptămâni încărcate? Folosești orice prilej pentru a da o fugă la munte și a te lăsa învăluit de farmecul zilelor reci, dar însorite, de iarnă? Îți place să experimentezi arome și gusturi noi, care îți trezesc simțurile? Te bucuri de fiecare dată când câștigi un premiu? Iarna aceasta le poți avea pe toate cu Alexandrion Flavour Collection.

Arome captivante și premii Winter X Flavours

 Alexandrion Flavour Collection ți-a pregătit experiențe incitante, premii atractive și mixuri de arome captivante de care te poți bucura pe pârtia de schi. Adună-ți prietenii, pregătește-ți echipamentul de schi, sania sau pur și simplu un set de haine groase care să te protejeze de gerul de afară și pornește spre pârtie.

Alexandrion Flavour Collection te așteaptă în fiecare weekend pe domeniile schiabile Arena Platoș Păltiniș (Poiana Poplacii, DJ 106, Păltiniș 550001) și Transalpina Voineasa (DN7A, Obârşia Lotrului 247750). Participă la campania «Savurează iarna cu premiile Winter X Flavours» și poți degusta noile arome Alexandrion Flavour Collection în barurile și restaurantele care aparțin celor două domenii schiabile.

Achiziționează două sau mai multe dintre produsele participante la campanie: shot sau cocktail cald cu Alexandrion Greek Orange sau Alexandrion Coffee și vei câștiga unul dintre premiile campaniei. Solicită hostesselor Alexandrion să aplice pe Cardul tău Winter X Flavours ștampila aferentă fiecărui produs achiziționat și mergi la sfera Alexandrion Winter X Flavours pentru a-ți ridica premiul. Premiile : o eșarfă multifuncțională, o căciulă tricotată, o cană cu capac detașabil sau căciulă și fular 2 în 1, în culorile portocalei și cafelei, personalizate cu logo-ul Alexandrion Flavour Collection, te vor încălzi și îţi vor aminti mereu de această experiență.

Amplasată la baza pârtiilor de schi, sfera Winter X Flavours este un dom voluminos sub forma unui glob de sticlă, cu decoruri spectaculoase, care te introduc în lumea fascinantă Alexandrion Flavour Collection. Winter X Flavours este un loc magic în care te poți relaxa bucurându-te de atmosfera caldă, poți urmări jocul fulgilor de nea sau feeria schiorilor de pe pârtie. Foto corner-ul creativ din interiorul domului, cu fundaluri speciale care armonizează elemente simbolice pentru aromele de portocală și cafea este ideal pentru a imortaliza momente unice. Postează fotografiile pe canalele tale de Social Media și arată-le cunoscuților cum pot petrece un weekend memorabil.

Află mai multe detalii despre regulamentul campaniei pe website-ul www.alexandrionflavours.com.

Aromele Alexandrion Flavour Collection

Creată de Alexandrion Group pentru consumatorul contemporan, în continuă mișcare, deschis să experimenteze arome și gusturi noi și preocupat de calitate și de consumul responsabil de alcool, Alexandrion Flavour Collection include Alexandrion Greek Orange și Alexandrion Coffee, aflate deopotrivă, în contrast și în armonie, inducând stări de spirit diferite, dar la fel de plăcute.

Dacă iubești lumina, soarele, culorile vesele, gustul de citrice si aromele fresh, alege Alexandrion Greek Orange. Gustul intens de distilat de vin maturat în butoaie de stejar, specific băuturii Alexandrion 5* armonizat cu prospețimea, suculența și dulceața portocalelor grecești, te va încânta și binedispune.  Dacă misterul și rafinamentul te incită și ești fascinat de escapade senzoriale neașteptate, îți recomandăm să alegi Alexandrion Coffee, o combinație ingenioasă între aromele mediteraneene familiare aduse de Alexandrion 5* și notele dulci, crocante de ciocolată neagră și vanilie, pe care le emană cafeaua proaspăt prăjită și macinată.

Caută Alexandrion Flavour Collection în marile lanțuri de retail din România, magazinele de proximitate sau comandă-le online, rapid și ușor, pe iconicdrinks.shop.