Fusion cuisine în noua locație The Gang Restaurant

Scris de Luxury
Publicat la data de: 31-01-2014

în: News & Features

untitled-10The Gang Restaurant, inaugurat recent într-o locație nouă pe strada Alecu Russo nr. 4 din zona Dacia, a atras încă de la deschidere iubitorii bucătăriei internaționale și ai restaurantelor premium.

Amenajat de faimoasa Nicole White, interior designer din Statele Unite ale Americii, restaurantul The Gang abordează un stil clasic presărat cu elemente joviale, colorate, ce transpune invitații într-o atmosferă caldă și relaxantă. Meniul cu specific internațional fusion atinge cele mai importante bucătării worldwide, cu accente esențiale pe mâncarea sănătoasă și naturală. Vă puteți bucura de preparate din Asia, Statele Unite ale Americii, delicatese mediteraneene și rețete originale pregătite de cei trei chefi din Thailanda, Nepal și Indonezia.

Stilul eclectic și evenimentele promovate provin din dorința de a satisface mai mult decât apetitul culinar al oaspeților, fiind alăturate muzica și arta.

Excelența restaurantului este subliniată de calitatea superioară a produselor atent selecționate, de rețetele adaptate și de o largă varietate de vinuri, ce se află în singurul Wine Shop dintr-un restaurant bucureștean, în care puteți alege din peste 300 de etichete, pe care le puteți savura acasă sau în restaurant, în schimbul unei taxe de dop.

Restaurantul reprezintă, de trei ani, high-point-ul culinar al Capitalei. Se diferențiază prin designul unic, existând, pe timpul sezonului cald, și terasa din parcul Herăstrău, pe Șoseaua Nordului 7 – 9.

Sofisticat, relaxant și întotdeauna prietenos, The Gang Restaurant vă invită la prânz și cină zilnic.

Galerie Foto