ADVANCED GÉNIFIQUE SERUM by Lancôme Insuflă tenului o nouă viață

Scris de Ozana Mazilu
Publicat la data de: 10-05-2019

în: Beauty

Lancôme consideră că fericirea este cea mai atractivă formă de frumusețe. Ghidați de certificarea „Worldwide Advanced Research”, cei de la Lancôme creează soluții de îngrijire a pielii de înaltă performanță, bazate pe 80 de ani de expertiză. Ingredientele active, inclusiv extractele de trandafiri, se află în centrul performanței produselor Lancôme, ce se potrivesc femeilor de toate vârstele și tuturor tipurilor de ten, inclusiv celui sensibil.

Plăcerea ca principiu: Lancôme oferă o gamă surprinzătoare de texturi senzoriale pentru a trezi simțurile. Fiecare produs de îngrijire a pielii și fiecare formulă în parte ajută femeile să se simtă mai fericite, mai frumoase și mai încrezătoare.

ADVANCED GÉNIFIQUE este serumul nr. 1 marca Lancôme, pentru o piele mai tânără și strălucitoare. Lancôme „Love Serum” este creat pentru toate vârstele, pentru toate femeile, pentru toate etniile. Pierderea luminozității tenului este unul dintre primele semne ale îmbătrânirii pielii. Zi după zi, cu noul serum, se dezvăluie luminozitatea și fermitatea tenului tău. ADVANCED GÉNIFIQUE YOUTH ACTIVATING SERUM, brevetat până în 2029, are o formulă cu un duo unic de extracte probiotice (Biolysate și extract de drojdie) dovedit a ajuta la întărirea funcției de barieră a pielii și stimularea apărării naturale a acesteia. De asemenea, datorită acidului hialuronic, ADVANCED GÉNIFIQUE SERUM îmbunătățește textura tenului, reduce ridurile și liniile fine, conferind strălucire și claritate pielii.

Ecuația secretă a tinereții este, în sfârșit, rezolvată: ADVANCED GÉNIFIQUE repară și activează cele zece semne ale tinereții: cinci semne vizuale – reducerea ridurilor fine și a celor profunde, strălucire, claritate și aspect uniform al tenului; cinci semne tactile – textură, elasticitate, tonifiere, fermitate și efect de lifting. Mai complexă ca niciodată, formula ADVANCED GÉNIFIQUE integrează ultimele descoperiri ale cercetătorilor Lancôme și aduce fiecărui strop de produs cu aproape 40% mai mulți agenți activi, pentru rezultate excepționale: astfel, în doar șapte zile, pielea pare întinerită, în mod vizibil. ADVANCED GÉNIFIQUE reprezintă soluția destinată femeilor care doresc să rămână tinere.

Galerie Foto