Miele

Massa a lansat o nouă colecție de piese de mobilier unice

Scris de Tatiana Balaban
Publicat la data de: 19-07-2016

în: It happend
1 - Massa a lansat o nouă colecție de piese de mobilier unice

Mai mult decât simple obiecte de mobilier, tot ce poartă semnătura Massa promite să fie în centrul atenției oricărui spațiu pe care îl mobilează. Pornit din pasiunea pentru design, dar și ca răspuns natural la nevoia clienților de obiecte cu adevărat speciale, brandul Massa proiectează și produce mese cu o caracteristică definitorie: unicitatea.

MGG 4450 770x649 - Massa a lansat o nouă colecție de piese de mobilier unice

Echipa Massa, formată din Ana Coralevici (designer), Diana Georgescu (tehnolog) și Laura Lungu (PR & marketing), propune, într-o societate de consum, o rețetă diferită: mese unice, produse cu mare grijă și talent, din materiale de primă clasă, ce vor reprezenta, cu siguranță, piesa de rezistență a oricărui interior. „Creăm produse exclusiviste, despre care ne place să credem că pot fi lăsate moștenire de la o generație la alta, fiind adevărate piese de design contemporan”, explică Laura. 

Portofoliul Massa cuprinde mese de dining, de cafea, noptiere și birouri, toate fiind o reinterpretare continuă a stilului industrial, având ca element central lemnul brut. Dusă la standard de meșteșug, întreaga producție Massa are ca scop păstrarea și evidențierea defectelor naturale, atât de frumoase, ale lemnului brut, astfel încât fiecare obiect este cu adevărat unic. Realizate de mâinile unor experți, sub stricta supraveghere și privirea critică a tehnologului specializat, produsele Massa promit și livrează calitate exclusivistă.

3dt3 1024x678 770x510 - Massa a lansat o nouă colecție de piese de mobilier unice

Sub marca Massa, echipa creează obiecte de design propriu, în serii limitate la cinci bucăți, dar și obiecte unice, în colaborare cu clienții mărcii, astfel încât să îndeplinească nevoile și cerințele acestora întocmai. Toate piesele sunt produse în întregime manual și sunt înseriate, Massa fiind un proiect cu suflet, făcut cu și din pasiune. 

www.massa.com.ro

Galerie Foto