Stejarii Country Club și Shiseido Spa premiate din nou

Au fost premiate la categoria Country club & Spa of the year la premiile Luxury Travel Guide – European Awards

Scris de Ozana Mazilu
Publicat la data de: 14-02-2020

în: It happened
Stejarii-Country-Club-Luxury-Travel-Guide

Stejarii Country Club și Shiseido Spa at Stejarii Country Club au fost premiate, din nou, în cadrul prestigioasei competiţii de profil, Luxury Travel Guide, la categoria – Country club & Spa of the year.

Luxury Travel Guide se adresează în special călătorilor prosperi, fiind sursa principală de noutăți în lifestyle și călătorii a comunității business. Luxury Travel Guide oferă o privire obiectivă asupra destinațiilor de vacanță, hotelurilor, spa-urilor, divertisment, tehnologie și multe altele. Cu regularitate, tot ce este nou pe piață astăzi în materie de destinații de vacanță, hoteluri, companii aeriene este supus analizei Luxury Travel Guide, care premiază categorii precum Inovare și design, Camere și facilități, Realizări gastronomice și Excelență în servicii.

Toți câștigătorii Luxury Travel Guide Awards sunt supuși unor criterii riguroase de evaluare, juriul asigurându-se că doar cei mai merituoși profesioniști din domeniul ospitalității pleacă acasă cu prestigiosul premiu și apar titrați în catalogul Luxury Travel Guide, distribuit către 500.000 de oameni înstăriți din întreaga lume.

“Suntem onoraţi să primim o astfel de distincţie și considerăm că aceasta atestă progresul şi calitatea standardelor ridicate pe care le oferim clienţilor noştri. Ne bucurăm că prin acest proiect unic, primul country club si Spa internaţional din România, putem promova țara noastră pe plan european, cu o imagine ce susține excelența, performanța și originalitatea”, a declarat Daniel Antor, director general Stejarii Country Club.

Construit în mijlocul pădurii Băneasa, Stejarii Country Club oferă numeroase facilități sportive și de relaxare, indoor și outdoor, destinate atât adulților, cât și copiilor, punând un accent deosebit în ceea ce privește crearea și consolidarea networking-ului social și de business.

Momentele petrecute la Stejarii Country Club îmbină pasiunea pentru sport cu nevoia de relaxare, clienții clubului beneficiind de activități sportive la cel mai înalt nivel.

Arhitectura Stejarii Country Club este destinată să creeze tranziția de la zgomotul orașului la o oază de relaxare. Cu un design inovator, complexul oferă servicii all-in-one de sport, wellness, ospitalitate și fine dining, într-un mediu distinct. Toate acestea au facut ca Stejarii Country Club să câștige și anul acesta Country club & Spa of the year la premiile Luxury Travel Guide – European Awards.