Nespresso a lansat CitiZ, într-o atmosferă magică alături de creațiile Mihaelei Glăvan

Scris de Luxury
Publicat la data de: 14-11-2016

în: It happened

Pentru toți iubitorii de cafea și pentru cei cărora le face plăcere să se bucure de momente de răsfăț, savurând o cafea excepțională, toamna aceasta aduce o nouă ‘vedetă’ a portofoliului Nespresso: noul aparat CitiZ.

citiz-by-nespresso

Definit prin excelență de un design industrial, puternic urban, aparatul CitiZ exprimă vibrația extraordinară și stilul de viată alert al marilor orașe ale lumii, fiind piesa centrală a colecției Nespresso din aceast sezon. Produsul incorporează aceeași tehnologie remarcabilă și presiune de 19 bari pentru care sunt deja recunoscute aparatele Nespresso, versiunea CitiZ&Milk oferind și posibilitatea de a prepara rețete gourmet, cu spumă de lapte proaspăt.

mihaela-glavannespresso_1

mihaelaglavannespresso_2

 Nu întâmplător, noul aparat CitiZ by Nespresso este elementul de inspirație al colecției de toamnă-iarnă 2016/2017 semnată de Mihaela Glăvan. Colaborarea dintre Nespresso și Mihaela Glăvan reprezintă o încununare a două viziuni de design excepționale: cea a unui designer român, purtător al ADN-ului local, alături de expresia iconică a noului aparat CitiZ by Nespresso.

mihaela-glavannespresso_4

 Noul aparat CitiZ by Nespresso este disponibil în Nespresso Boutique din Calea Dorobanți 210, online de pe www.nespresso.ro,  precum și prin comandă către Clubul Nespresso. În mod special, în lunile noiembrie și decembrie, la cumpărarea oricărui aparat de cafea Nespresso – inclusiv a noului aparat CitiZ by Nespresso – clienții primesc un voucher în valoare de până la 250 de lei care poate fi valorificat în cadrul Nespresso Boutique, online sau la Centrul de Relații cu Clienții pentru achiziționarea de cafea și accesorii.

 mihaela-glavan-nespresso_5   mihaela-glavannespresso_6   nespresso-33