TOM FORD PRIVATE BLEND LES EXTRAITS VERTS

Scris de Luxury
Publicat la data de: 16-12-2016

în: Beauty

Pentru prima dată, Tom Ford introduce dimensiuni neașteptate de verde în colecția sa Private Blend. O serie de interpretări de inspirație clasică însă cu adevărat moderne ale familiei olfactive verzi – de la citrice florale la cele mai pătrunzătoare arome de lemn – LES EXTRAITS VERTS revoluționează peisajul parfumurilor Tom Ford.

Decadența anilor 70, în care verdele era nota definitorie a fascinației, a inspirat design-urile și viziunea lui Tom Ford, astfel că doar el ar putea readuce verdele la originile sale din lux, cu noi versiuni ale familiei olfactive verzi, fiecare fiind inventivă într-un mod unic.  

50790_pb_vert_boheme_50ml_v1_swop-horz

PRIVATE BLEND VERT D’ENCENS este aromatic, remarcabil și sălbatic, fiind inspirat de natura nestăvilită de pe coasta corsicană, cunoscută și ca “Insula Parfumată”. Tămâie fumegândă, rășină de pin și brad canadian sunt elementele ce evocă pădurea deasă și vârfurile masive, pe când arome încântătoare de heliotrop și lemn sporesc atmosfera grandioasă de mare și de umbră. Parfumul se deschide cu rășina de pin, lavandă și busuioc, urmând notele de lămâie si bergamotă ce conferă textura înțepătoare și reflectă natura puternică.

50790_pb_vert_dencens_50ml_v1_swop

PRIVATE BLEND VERT BOHÈME reprezintă cea mai liberă interpretare pe care Tom Ford a dedicat-o aromelor verzi. Mandarină siciliană și magnolia emană feminitate boemă, accentuată cu grație de Gustavia Superba, cunoscută și ca “Arborele Raiului”, renumită pentru unica și spectaculara înflorire ce durează doar o zi. Notele citrice de mandarină siciliană, lămâie italiană și bergamotă calabreză se îmbină cu notele florale de zambilă, caprifoi alb și narcisă, în timp ce magnolia și frunze de violete conferă negreșita aromă Tom Ford. Baza parfumului este reprezentată de texturi lemnoase și licheni prețioși înăbușiți de velvetier și lemn de stejar, ce rezonează cu aroma finală de ambră și Cistus.

50790_pb_vert_boheme_50ml_v1_swop

PRIVATE BLEND VERT DES BOIS introduce provocatoare arome lemnoase, în cea mai expresivă formă. Parfumul dezvăluie un ingredient inventiv al parfumeriei moderne – extractul de mugur de plop – ce adaugă o nuanță avangardistă aromelor verzi tradiționale. Extractul din mugurii nedeschiși este potențat de ouzo, pe când frunze de măslin și note de prune adaugă arome deosebite.

50790_pb_vert_desbois_50ml_v1_swop

Colecția PRIVATE BLEND este prezentată în sticluțele consacrate Tom Ford, inspirate de clasicele sticle de culoare maro închis din farmaciile de altă dată.