Boxe exclusiviste Royale pentru fanii Bugatti

Scris de Luxury
Publicat la data de: 01-03-2021

în: News

Recent, faimosul producător de super-mașini Bugatti a venit cu o lansare surpriză pentru pasionații brandului.

Colaborând cu marca audio germană Tidal, Bugatti a lansat o nouă gamă de boxe, denumită „Royale”. Toți fanii înrăiți ai Bugatti își vor aminti că acest nume are o mare importanță pentru producătorul de automobile. În anii 1930, Bugatti a introdus o limuzină ultra-opulentă numită Royale. Au fost construite în total șase exemplare, iar producătorul auto a vândut doar trei dintre acestea, din cauza izbucnirii crizei financiare. La fel ca mașina de lux, boxele Royale sunt create pentru cei care își doresc performanță de top.

Boxa are un design rotunjit și este realizată cu cele mai bune materiale. Fiecare difuzor individual este livrat cu patru subwoofere și două woofere frontale cu diafragme din aluminiu. Tidal mai spune că Royale este un difuzor activ, cu propria amplificare încorporată.

Unitatea audio vine la pachet cu un controler personalizat marca Bugatti, care vă va permite să vă conectați diversele surse audio la difuzoare. Pentru început, Tidal va oferi două versiuni în ediție limitată ale boxei Royale – Edition Blanc și Edition Noir –, urmând a fi realizate 15 unități din fiecare ediție. Pentru seria obișnuită Royale, Tidal va permite clienților să își personalizeze difuzoarele cu o multitudine de finisaje și materiale.

Boxele vor fi disponibile în două variante tematice: Monocoque și Duotone. Prețul lor de vânzare nu a fost făcut public încă.