Bamboo Massage by Dan Bujor, un masaj altfel

Scris de Ozana Mazilu
Publicat la data de: 27-01-2020

în: Beauty

Bamboo-Massage

“Dan Bujor – Bamboo Massage” a fost inaugurat în anul 2011, de către terapeutul care a reușit nu doar să confere masajului cu bambus noi valențe, transformându-l dintr-o terapie de relaxare, într-una de remodelare a întregii siluete, ci să-l și perfecționeze într-o manieră unică, nemaiîntâlnită altundeva în lume.

De atunci și până în prezent, meniul de terapii al centrului s-a diversificat, alături de masajul cu bambus clasic și de cel la patru mâini, clienții putând alege dintr-o gamă diversă de terapii corporale și faciale, menite să răspundă oricărei doleanțe – de la masajul de relaxare și până la masajul terapeutic sau programele concepute special pentru cupluri, viitoare mirese sau femei însărcinate.

Călătoria lui Dan Bujor în universul frumuseții a început ca o misiune personală, așa cum se întâmplă, de altfel, cu fiecare persoană care trece pragul centrului și care își pune toate speranțele în obținerea rezultatelor mult visate. Dan s-a confruntat o perioadă îndelungată de timp cu foarte multe kilograme în plus, ajungând chiar la limita obezității. Atunci, a conștientizat că este momentul pentru o schimbare și că înfăptuirea acesteia stă doar în puterea lui. La începutul anilor 2000, în România nu exista niciun centru care să ofere servicii complete de masaj și de remodelare corporală, integrate cu cele de relaxare, recuperare și well-being. Astfel, Dan își imagina cum va arăta un astfel de loc, fiind ferm convins că, în completarea unui stil de viață echilibrat, masajul oferă cele mai bune rezultate pe termen lung. Unsprezece ani mai târziu, visul său avea să devină realitate.

După mai multe specializări și cursuri, Dan a obținut în 2005 diploma de tehnician maseur. Din acel moment, masajul a devenit pentru el nu doar o profesie căreia îi dedică cu mult peste orele firești de lucru ale unui om obișnuit – în jur de 12-15 ore zilnic, ci un ritual care i-a schimbat complet viața. Dintr-o persoană care manca compulsiv și haotic, care gâfâia după ce urca două etaje, care se simțea lipsit de energie și care schimba frecvent mărimile la haine, el a devenit un exemplu de rigurozitate, voință și determinare, dovedind că absolut nimic nu este imposibil, atât timp cât îți dorești cu ardoare să obții lucrul respectiv.

Specialist în patru tehnici de masaj, Dan a ales să practice din 2011 exclusiv masajul cu bambus, descoperind că acesta constituie o veritabilă terapie holistică, capabilă nu doar să relaxeze corpul, ci să-l și recontureze, contribuind, de asemenea, și la reglarea ritmurilor interne. Astfel, dintr-un procedeu care, până în 2009-2010, era asociat doar relaxării și detensionării, sub priceperea lui Dan Bujor, masajul cu bambus s-a transformat într-un tratament complex, care îmbunătățește vizibil calitatea vieții. Și care determină pe oricine să-și dorească mai mult.

Timp de câțiva ani, Dan a lucrat intens la perfecționarea tehnicii de masaj cu bețe de bambus (ce datează de mii de ani, fiind originară de pe tărâmurile Asiei), astfel încât rezultatele obținute să fie cu adevărat remarcabile și să răspundă exigențelor și nevoilor actuale. Dan și-a dorit să pună la punct un masaj unic ca performanță, care să poată fi efectuat de către orice persoană, care să nu cauzeze niciun disconfort sau senzație de durere, și ale cărui efecte să poată fi observate încă de la primele ședințe.

Așadar, masajul cu bețe de bambus efectuat în prezent la “Dan Bujor – Bamboo Massage” este singular nu doar în România, ci în lume! Mărturie stau atât cercetările în arealul esteticii, care converg fără excepție la aceeași concluzie – masajul cu bețe de bambus este cea mai performantă terapie de remodelare corporală non-invazivă existentă în prezent, cât și testimonialele miilor de cliente care, de-a lungul anilor, au trecut pragul centrului și care au revenit de fiecare dată, convinse de rezultate și de profesionalismul întregii echipe conduse de către Dan Bujor.

“Dan Bujor – Bamboo Massage” înseamnă terapii care remodelează silueta, relaxează psihicul și echilibrează organismul. Și care, mai presus de toate, nu dau niciodată greș, pentru că, de îndată ce ajungi la centru, misiunea ta devine și misiunea celor de la centru.