Takashi Murakami aduce culoare printr-o nouă colaborare cu Hublot

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 09-12-2021

în: NewsWatches

Takashi Murakami

Takashi Murakami uimește din nou cu o altă colaborare cu Hublot Classic Fusion, de data aceasta punându-și amprenta cu paleta sa de culori.

Prima colaborare a lui Murakami cu Hublot a avut loc la începutul acestui an, atunci când a conceput Classic Fusion All Black. De data aceasta, artistul japonez a revenit cu spectrul complet de culori pentru noul Classic Fusion Takashi Murakami Sapphire Rainbow.

Takashi Murakami

Hublot a furnizat o carcasă de cristal de safir de 45 mm, complet transparentă pentru a evidenția floarea zâmbitoare a lui Murakami, ale cărei petale sunt încrustate cu 487 de pietre prețioase, inclusiv rubine, ametiste, tsavorite, precum și safir roz, albastru, galben și portocaliu.

Aceste petale sunt montate pe un sistem de rulment cu bile, permițându-le să se rotească liber atunci când ceasul este purtat la încheietură. Sub floare se află un mecanism automat marca Hublot care are o rezervă de putere de 72 de ore.

Takashi Murakami

„Acest parteneriat cu Hublot mi-a permis să-mi exprim creativitatea într-un mediu cu totul nou pentru mine. Maiestria ceasornicarilor a deschis noi câmpuri de posibilități pentru inspirația mea, iar rezultatul este acest nou ceas în culorile curcubeului”, a declarat Murakami.

Classic Fusion Takashi Murakami Sapphire Rainbow este o ediție limitată de 100 de piese și este disponibilă la magazinele partenere Hublot, la prețul de 106.000 de dolari.

Galerie Foto