Revelion Exclusive pe malul mării, la Hotel IAKI

Scris de Luxury
Publicat la data de: 22-12-2016

în: Lifestyle

Pentru că ne apropiem cu pași repezi de magia sărbătorilor și pentru că visăm deja la toate detaliile ce vor alcătui perfecțiunea în noaptea dintre ani, vă propunem să dați curs acestei reverii și o lăsați să se materializele prin alegerea locației în care să marcați acest moment, atât de mult așteptat. 

Pentru a vă întâmpina în acest demers, Hotel IAKI vă invită să vă bucuraţi de clipe de relaxare şi de o atentă îngrijire corporală, prin pachete atrăgătoare cu servicii Spa integrate, dedicate atât doamnelor, cât şi domnilor. Pentru perioada următoare, IAKI vă așteaptă să petreceţi un sejur relaxant la malul mării şi să vă bucuraţi din plin de ofertele speciale!

dsc_5454

Un Revelion Exclusive la Hotel IAKI înseamnă un pachet de cazare de 4 nopți (31 decembrie 2016 – 4 ianuarie 2017), care include: 3 nopți de cazare All inclusive și o noapte gratuită in Apartament Prezidențial cu vedere la mare si acces gratuit la Spa Center, ce include piscină interioară, saună umedă și uscată, fitness, jacuzzi, duș emoțional și duș cervical. Oaspeții vor fi întâmpinați în apartamentul presidențial cu o atmosferă de Crăciun fermecătoare, creată de bradul decorat de sărbători si de cadourile așezate sub el.

dsc_5556

Elementele centrale ale ofertei le reprezintă petrecerile incluse: Summer Party în data de 30 decembrie 2016, The 70’s Party pe 1 ianuarie 2017 și – cea mai importantă – Exclusive New Year’s Eve Party în seara de 31 decembrie 2016, cu Torra and the Band și Robert Patai. Mai mult, acest pachet include și terapii IAKI Spa. Doamnele se pot bucura de 30 de minute de Facial Yon-Ka Escale Beauté, 45 de minute de Regeneration Therapy și 30 de minute de masaj al tălpilor, iar domnii pot profita de 30 de minute de Facial Yon-Ka Men Express, 30 de minute de Iyashi Dome și 30 de minute de masaj al spatelui. În plus, pachetul cuprinde internet wireless și acces la parcarea subterană.

dsc_5538

Prețul pachetului este de 6190 lei pentru un Apartament Prezidențial. Pachetele sunt concepute din dorinţa de a oferi oaspeţilor posibilitatea de a petrece momente de neuitat, într-o ambianţă de 4 stele internaţionale, la tarife avantajoase. Indiferent de sezon, excelenta reputaţie, arhitectura deosebită şi minunata deschidere către mare recomandă IAKI ca destinaţia ideală pentru a organiza congrese, conferinţe, seminarii, training-uri, recepţii sau pentru a petrece clipe de relaxare în compania celor apropiaţi. În secţiunea „Oferte speciale” a site-ului www.iaki.ro, sunt disponibile pachetele speciale pe care IAKI le-a pregătit în această perioadă pentru clienţii săi.

dsc_5528

www.iaki.ro