Cadoul perfect de Valentine’s Day la Shiseido Spa

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 03-02-2023

în: Beauty News

Valentine’s Day

Valentine’s Day se apropie, iar fuga după cadouri deja a început. În cea mai romantică zi din an, cuplurile își doresc să creeze clipe de neuitat alături de jumătatea lor. Și ce cadou poate fi mai frumos de Ziua Îndrăgostiților decât acela de a petrece timp de calitate împreună. Departe de zgomotul alb al vieții de zi cu zi, aceasta este o zi pe care o puteți folosi pentru a vă reconecta și a vă bucura de compania celuilalt. Oferind liniștea și luxul pentru a face exact asta cu stil, un răsfăț la spa este printre cele mai bune lucruri pe care le poți face de Ziua Îndrăgostiților

Masajele pentru cupluri și timpul petrecut la spa sunt activitățile perfecte într-o zi atât de specială precum Valentine’s Day. O astfel de experiență amplifică romantismul, în timp ce te relaxezi și te răsfeți.

Pentru a petrece timp de calitate împreună cu jumătatea ta în timpul unei evadări romantice, în luna februarie, Shiseido Spa propune cuplurilor de îndrăgostiți, un ritual de răsfăț pentru doi!

Oferiți-vă timp pentru voi, relaxați-vă și lăsați-vă simțurile să fie răsfățate, bucurându-vă de tratamente împreună, în camera VIP. Pachetul propus de Shiseido Spa durează 90 de minute și încorporează un ritual japonez de întâmpinare, masaj corporal de relaxare QI și șampanie, totul pentru 920 de lei.

În plus, în cazul în care doriți să oferiți cadou o experiență de neuitat, puteți achizitiona un gift voucher online sau de la recepția spa.

Programările se fac la Recepția SPA, la numărul de telefon 0744 332 286, iar oferta este valabilă toată luna februarie.