Stejarii Country Club – Experience harmony

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 01-02-2023

în: Lifestyle

Stejarii Country Club

Atunci când vine vorba de cluburi private dedicate membrilor, există câteva lucruri care ne vin în minte – servicii personalizate, bucătărie excelentă, clientelă eminentă și decor rafinat. În România, un astfel de loc este Stejarii Country Club, o oază de verdeață suprarealistă, care oferă activități sociale, recreaționale și sportive private de primă clasă celor care sunt membri.

Stejarii Country Club

Cu renume internațional, Stejarii Country Club este cel mai mare și exclusivist club privat din România. Clubul a reușit să păstreze tradiția și moștenirea autohtonă, precum și să ofere facilități moderne pentru a rămâne relevant atât pentru generațiile actuale, cât și pentru cele viitoare. Aici, oaspeții pot opta pentru lux și networking, dar pot găsi și un loc în care își pot dezlănțui sinele creativ.

Stejarii Country Club

Situat în pădurea Băneasa, conceptul complexului a fost inspirat de Central Park din New York și îmbină armonios resursele naturale cu serviciile integrate de sport, wellness şi relaxare. Construit pe trei niveluri și cu o întindere de aproximativ 50.000 de metri pătrați, Stejarii Country Club oferă numeroase facilități sportive și de relaxare, indoor și outdoor, destinate atât adulților, cât și copiilor, cu un accent deosebit în ceea ce privește crearea și consolidarea networkingului social și de business.

Stejarii Country Club

Filozofia complexului sportiv de elită pune accent pe fitness, lux și frumusețe. Membrii acestui club șic, discret și social își pot reforma stilul de viață optând pentru diverse activități. Astfel, clubul reunește un centru de fitness unde se desfășoară activități sportive diverse, precum tenis, aerobic, cycling, înot, squash, kickboxing, karate Kyokushin, două piscine semi-olimpice – una interioară și una exterioară, patru terenuri de tenis interioare și exterioare, care pot fi folosite în orice sezon, fiind acoperite cu o zgură specială utilizată la Turneul de la Stuttgart, două terenuri de squash, două terenuri de platform tennis, o pistă de alergare, zone de relaxare și un centru Spa

De asemenea, Stejarii Country Club îi întâmpină și pe cei mai mici oaspeți cu o serie de beneficii. Complexul pune la dispoziția membrilor un Kids Club, o arie dedicată copiilor, unde aceștia se pot distra și își pot valorifica potențialul creativ.

Cu un amestec de arhitectură modernă care se împletește minunat cu natura și cu un design interior uimitor care armonizează perfect lumina artificială cu cea naturală, Stejarii Country Club se bazează pe ideea de confort și eleganță și oferă membrilor săi un mix ideal de servicii, facilități unice și experiențe memorabile.

Comunitatea extraordinară din cadrul Stejarii Country Club, formată din oameni de afaceri și celebrități, beneficiază și de evenimente periodice care au menirea de a facilita interacțiunea cu ceilalți clienți ai Clubului, precum evenimente sportive, evenimente de socializare, dar și evenimente pentru copii.