New Balance 550 „Dibiasky” este realizat cu fragmente de meteorit

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 23-12-2021

în: Fashion

New Balance 550 „Dibiasky”

Uită de cursa spațială; cursa reală va fi achiziționarea râvnitului 1-of-1 New Balance 550 „Dibiasky”. Netflix și Sotheby colaborează pentru crearea unei perechi unice de adidași, care este fabricată cu fragmente de meteorit palazit reperat în albia uscată a râului Hekandue din Rusia.

New Balance 550 „Dibiasky”

Pentru realizarea acestei perechi incredibile, colaboratorii au apelat la Matt Burgess de la MattB Customs. New Balance 550 „Dibiasky” își etalează logo-ul tipic „N” și un model lateral din piele. Cu toate acestea, în noua versiune sunt încorporate fragmente ale meteoritului Seymchan, care au fost tăiate folosind un jet de apă de înaltă presiune.

Clientul norocos se va bucura de o pereche de adidași New Balance unică, dar și de un meteorit de 4,5 miliarde de ani, care s-a format în miezul unei comete sau a unui asteroid.

New Balance 550 „Dibiasky”

Această ediție specială Dibiasky 550 cuprinde 34 de fragmente de olivină și peridot strălucitoare. Prețul acesteia este de 13.300 de dolari, toate veniturile fiind în beneficiul WWF pentru a reduce impactul uman asupra mediului. New Balance 550 „Dibiasky” va fi lansat pe Sothebys.com, pe 17 decembrie.

Galerie Foto