Colecția Miu Miu și New Balance 574 este disponibilă pentru comenzi

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 28-01-2022

în: Fashion

Miu Miu

Miu Miu a prezentat colecția în colaborare cu New Balance 574 în timpul prezentării colecției de primăvară/vară 2022, anul trecut, la Săptămâna Modei de la Paris, iar acum este în sfârșit disponibilă pentru precomandă.

Miu Miu

Modelele Miu Miu și New Balance 574 au aceeași siluetă cu care am fost obișnuiți de către brandul de încălțăminte, dar cu câteva tușe de lux. Pantofii sport sunt din denim cu margini uzate și sunt disponibili în trei culori: Alb, Albastru Regal, Bej Colonial.

Miu Miu

Fiecare model prezintă etichete co-branded și o emblemă „N” din denim pe partea laterală din mijloc. O talpă de cauciuc stă la baza materialului denim, iar modelele „White” și „Colonial Beige” au o talpă exterioară din gumă, în timp ce culoarea „Royal Blue” are o talpă exterioară gri.

Miu Miu

Modelul de culoarea „Albastru regal” are pe talpa intermediară modele de vopsea necurățată. În partea din spate a pantofului sport se află clema pentru călcâi și logo-ul New Balance, precum și branțuri pe care sunt inscripționate logo-urile celor două branduri.

New Balance 574 de la Miu Miu este disponibil pentru precomandă și costă 695 de dolari pe site-ul casei de modă de lux.