Uanderful Dinner by M.Marquise & Laura8

Scris de Luxury
Publicat la data de: 15-01-2019

în: Fashion

În ajunul sărbătorilor de Crăciun, vedetele s-au reunit pentru o cină plină de glamour, cu ocazia primului eveniment organizat de M.Marquise și Laura8, sub conceptul „Uanderful Dinner”.

În locația Uanderful din București, și-au făcut pe rând apariția Sonia Argint-Ionescu, Ileana Badiu, Monica Bârlădeanu, Andreea Berecleanu, Irina Mohora, Lili Sandu, Anca Serea și Dana Sota, fiecare dintre acestea purtând câte o ținută M.Marquise și o bijuterie Laura8 special creată pentru ele.

Invitatele s-au bucurat de o seară de socializare „ladies only”, au desfăcut primele cadouri de Crăciun de anul acesta și au participat la o ședință foto impromptu în decorurile fabuloase ale locației.

 

Laura Rotileanu, Creative Director LAURA8
Pasionată dintotdeauna de bijuterii, aLaura Rotileanu, Creative Director LAURA8ccesorii și detalii fine, Laura Rotileanu, designerul din spatele brandului Laura8, invită, prin fiecare creație, într-un univers plin de culoare, imaginație și personalitate.

Cu un design versatil, atemporal și recognoscibil, accesoriile Laura8, lansate în anul 2012, au devenit în scurt timp un must-have pe lista de shopping a femeilor cu personalitate, fashionistelor și vedetelor. Piese statement precum cerceii Chandelier sunt în prezent un trademark al brandului, îmbinând inovația cu măiestria lucrului manual, utilizând exclusiv materiale sofisticate precum dantela Chantilly, mătasea naturală, perle și cristale.

Colecțiile Laura8 cuprind, în fiecare sezon, o linie variată de accesorii realizate în întregime manual, de la coliere, broșe, pandante sau manșete speciale, la cercei fabuloși, aceștia din urmă fiind și piesele best-seller ale brandului. În plus, fiecare accesoriu poate fi personalizat, dând naștere astfel unei piese unicat, perfectă pentru a fi lăsată ca o moștenire prețioasă din mamă în fiică.

Printre culori vibrante și modele variate, showroom-ul Laura8 din centrul Bucureștiului este o adevărată oază de inspirație pentru oricine este în căutarea unui cadou original, prețios și cu poveste, căci o bijuterie lucrată manual va vorbi mereu de la sine.     

Laura8 Showroom
Bd. Lascăr Catargiu, nr. 11A
Contact: 0723.381.881 / office@laura8.com
www.laura8.com

 

Andreea Mărcuță, Creative Director M.MARQUISEAndreea Mărcuță, Creative Director M.MARQUISE
Încă de la lansarea sa în 2012, brandul M.Marquise a însemnat o declarație de feminitate, propunând creații sofisticate care învăluie într-o aură de delicatețe, dar se remarcă prin designul contemporan și accentele glamour.

Având un croi impecabil și utilizând cele mai prețioase materiale, precum dantela Chantilly, voalul și catifeaua de mătase, penele de struț sau perlele de cultură, ținutele M.Marquise au intrat rapid în topul preferințelor clientelor și vedetelor din România și nu numai.

Cu cele trei linii ale sale – Ready To Wear, Evening și Bridal –, brandul este prezent în showroom-ul propriu din București și în peste 25 de magazine din Europa și Asia, unul dintre obiectivele principale ale Andreei Mărcuță, directorul creativ M.Marquise, fiind expansiunea continuă pe piața internațională.

În același timp, clientele din România – sau #mmarquiseladies – beneficiază în plus de serviciul bespoke tailoring, designerul oferind posibilitatea creării unor ținute cu elemente personalizate, concepute special pentru a le pune în evidență într-un mod perfect și unic.

M.Marquise Showroom
Str. Ioan Vodă Caragea, nr. 26
Contact: 0723.636.311 / office@mmarquise.com
www.mmarquise.com

 

Lili SanduLili Sandu

Cum te identifici cu brandurile M.Marquise și Laura8?
M.Marquise și Laura8 au un approach foarte cool asupra stilului vestimentar al femeii ideale care exprimă senzualitate, independență, feminitate… Iar eu mă simt întotdeauna o versiune mai bună de-a mea atunci când le port creațiile.

Ce reprezintă sărbătorile pentru tine?
Un bun prilej de a petrece timp alături de familie, de a mă deconecta de la rutina zilnică și de a fi recunoscătoare pentru cei dragi și pentru lucrurile bune care se întâmplă în viața mea.

Care este definiția luxului, prin prisma ta?
Timpul bine petrecut și libertatea de a face exact ceea ce mă reprezintă.

 

Irina MohoraIrina Mohora

Cum te identifici cu brandurile M.Marquise și Laura8?
Lungă, albastru royal, din cea mai fină catifea și cu volane superbe pe umeri… Nu am să uit niciodată prima mea rochie M.Marquise. Se întâmpla acum aproape șase ani. Nu era făcută special pentru mine, dar era într-un colț al showroom-ului și mă aștepta. Ne-am potrivit perfect. Eu și rochia. Eu și brandul M.Marquise.

De atunci, la cele mai importante și frumoase evenimente profesionale, dar și personale, am purtat exclusiv ținute M.Marquise. A fost și rămâne în continuare prima mea alegere. Mi se potrivesc atât de bine, încât la evenimentele mondene și petreceri, cei din jur mă identifică cu acest brand, iar eu pot spune că sunt onorată să fiu una dintre „M.Marquise ladies”.

Ce faci când vrei să întorci priviri admirative, să te simți senzuală și specială, să strălucești? Simplu: alegi o rochie M.Marquise și asta cred că o pot confirma toate femeile care au ales la un moment dat să îmbrace una dintre creațiile lor. Așa mă simt și eu de fiecare dată, însă meritul este în mare parte al lor. Al oamenilor din spatele brandului, extrem de talentați și inspirați, extrem de prompți, care știu cu răbdare și profesionalism să asculte și să înțeleagă ceea ce își dorește o femeie și apoi o consiliază, adaptează, ca mai apoi, ea să fie o apariție specială și gata să primească cele mai frumoase complimente. And it feels so good!

Îndrăgostită sunt de ceva timp și de brandul Laura8. Mă bucur tare mult că l-am descoperit! Nu port multe accesorii, însă nu o să mă vedeți niciodată fără cercei. Sunt singurele bijuterii pe care le port în orice moment al zilei, indiferent de stilul abordat. Cred că de aceea îmi plac atât de mult cerceii Laurei. Sunt extrem de versatili. Îi poți purta la o rochie lungă, elegantă, de seară, dar aceeași pereche de cercei merge perfect combinată cu blugi și o cămașă simplă, albă, bărbătească și tocuri sau chiar cu tricou și pantofi sport. Imaginație să avem și cercei Laura8, iar combinațiile pot fi multiple. Try and see!

Ce reprezintă sărbătorile pentru tine?
Familie, liniște, iubire și recunoștință pentru cei pe care îi am lângă mine, recunoștință pentru tot ce am și fac. Ocazia să bucuri pe cei din jur. Obiceiuri, momente și amintiri simple, dar atât de prețioase! Asta înseamnă sărbătorile pentru mine.

Care este definiția luxului, prin prisma ta?
Definiția luxului pentru mine este sinonimă cu relaxarea. Să ajungi în acel punct în care te simți atât de confortabil cu tine, cu cine ești, cum ești, să poți fi atât de onest când te uiți în oglindă, să te placi imperfect.

 

Ileana BadiuIleana Badiu

Cum te identifici cu brandurile M.Marquise și Laura8?
Aceste branduri, atât împreună, cât și separate, sunt exact genul meu. Eu sunt Leu cu ascendent în Leu și am nevoie să strălucesc! Iar îmbrăcată și accesorizată de aceste două branduri exact asta fac: strălucesc!

Ce reprezintă sărbătorile pentru tine?
Dintotdeauna, sărbătorile îmi creează emoții pozitive și acesta este principalul motiv pentru care le ador. De asemenea, este un moment în care îmi permit să fac pauză, așa că am timp să-mi trag sufletul, să mă văd cu cei pe care îi iubesc, să stau acasă, unde-mi place enorm, să chem oameni în vizită, să stăm liniștiți la masă, fără să ne mai grăbim, așa cum se întâmplă de obicei.

Care este definiția luxului, prin prisma ta?
Luxul, pentru mine, înseamnă să ai posibilitatea – atât financiară, cât și logistică – de a-ți face bucurii ție și celor dragi oricând simți nevoia.

 

Monica BârlădeanuMonica Bârlădeanu

Cum te identifici cu brandul M.Marquise?
Deși, peste zi, cel mai probabil mă veți găsi într-o pereche de pantaloni de piele și-o jachetă cu franjuri, în mine există o femeie căreia îi place enorm să se joace cu materiale prețioase, croieli structurate, asimetrii și tăieturi adânci. De la prima jachetă pe care am pus-o pe mine de la M.Marquise, mi-am dat seama că Andreea a înțeles perfect ce-și dorește femeia din mine să comunice despre ea. Am dezvoltat obsesii reale pentru câteva piese super versatile pe care le iau cu mine mereu, oriunde aș călători. Dincolo de toate astea, detaliile prețioase, cusute manual de o echipă de oameni pasionați și talentați, te fac să te simți absolut specială și unică atunci când pășești pe covorul roșu.

Ce reprezintă sărbătorile pentru tine?
Prilej de reconectare cu familia, de autoevaluări necesare, de împărtășit dorințe, de bucurie pură, de exprimat afecțiune față de cei pe care-i uităm câteodată pe parcursul anului.

Care este definiția luxului, prin prisma ta?
Libertate. Să ajungi în punctul în care poți spune DA doar lucrurilor, proiectelor și oamenilor pe care ți-i dorești cu adevărat în viața ta.

 

Dana SotaDana Sota

Cum te identifici cu brandurile M.Marquise și Laura8?
Iubesc bijuteriile, mai mult decât hainele. O bijuterie are mereu o poveste și poate crea, la rândul ei, povești și amintiri. Plus că este un accesoriu pe care îl cumperi sau primești cadou la ocazii speciale, pe care le porți în suflet toată viața. Sunt ani de zile de când aleg cu mare drag și plăcere cerceii Laura8, apreciez finețea și eleganța lor, dar și faptul că sunt versatili. Mie mi se potrivesc mănușă.

Pe M.Marquise am întâlnit-o acum pentru prima oară, când am purtat o rochie de catifea de mătase, de asemenea foarte frumoasă și elegantă.

Ce reprezintă sărbătorile pentru tine?
Crăciunul pentru mine este o perioadă aglomerată, aș vrea să fie mai tihnită cumva și să apuc să mă odihnesc. În fiecare an îmi propun să fug undeva, să facem un Crăciun „altfel”, dar nu mi-a ieșit până acum. Așa că am musafiri non-stop, familie și prieteni… ceea ce, până la urmă, este în spiritul sărbătorilor. Iubesc să am casa plină, cu oboseală și toate cele!

Care este definiția luxului, prin prisma ta?
Luxul pentru mine, la vârsta asta, înseamnă să fac ce vreau, când vreau. Nu are legătură cu nimic material, este pur și simplu plăcerea de a savura ceea ce-mi place: o carte, o călătorie, un spectacol, un pahar de vin bun, prieteni alături. Timpul este un lux, așa că încerc să-l drămuiesc cât mai bine și să-mi ofer acele momente care mă fac fericită.

 

Anca SereaAnca Serea

Cum te identifici cu brandurile M.Marquise și Laura8?
Brandul M.Marquise face parte din viața mea de mulți ani, în primul rând datorită creațiilor care se potrivesc stilului meu feminin, clasic și elegant. Cerceii Laura8 vin ca o completare suavă și discretă a unui tablou perfect de stil și eleganță.

Ce reprezintă sărbătorile pentru tine?
Sărbătorile de iarnă sunt preferatele mele, momente dedicate familiei și celor dragi! Prilej de bucurie și de generozitate, de fericire pură alături de copii și de vacanțe mult așteptate!

Care este definiția luxului, prin prisma ta?
Luxul pentru mine este definiția orizontului ideal al fiecăruia și nu mă refer la opulență, ci mai degrabă la discreție, încredere în sine, eleganță!