Shinzo Spa: deconectează-te de la realitate, reconectează-te cu tine

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 18-10-2023

în: Beauty News

Shinzo Spa

Shinzo Spa a apărut din nevoia relaxării și deconectării de la tumultul vieții cotidiene. Situat în zona Primăverii din București, spa-ul conferă un spațiu rafinat și liniștitor unde legătura dintre corp și spirit, dintre minte și suflet se îmbină armonios.

Oaza de relaxare de inspirație japoneză oferă tratamente și terapii pentru ten, corp și piele de inspirație orientală holistică. Terapiile oferite de Shinzo Spa sunt create pentru a reda atât sănătatea, vigoarea, dar și suplețea corpului, iar timpul petrecut aici este declinat într-o experiență multisenzorială. De la mirosul intens al uleiurilor esențiale inspirate din florile exotice ale Asiei până la aroma catifelată a ceaiurilor Sencha și Matcha, de la decorurile rafinate inspirate din arta japoneză, până la tehnicile de masaj, totul a fost creat pentru un ambient în care timpul se topește la fel de ușor precum ceara lumânărilor parfumate.

La Shinzo Spa vei păși într-un spațiu plin de căldură și confort unde vei descoperi conceptul OMOTENASHI inspirat de ospitalitatea asiatică, pe care îl vei regăsi în fiecare detaliu. Aici te vei bucura o de varietate de facilități printre care 5 camere de tratament, fiecare cu identitatea ei, o saună uscată, produse spa THÉMAÉ unice în România, spa boutique, scrub bar (fiecare oaspete își poate personaliza terapia prin alegerea ingredientelor) și tea bar.

Shinzo Spa

,,De ce am creat Shinzo Spa? Pentru că toți ne dorim să evadăm într-un loc exotic, să găsim o oază de relaxare atât de aproape de noi, dar care să ne ducă atât de departe. Shinzo înseamnă inimă în cultura japoneză, iar cu fiecare bătaie de inimă trăim și simțim. La Shinzo Spa te ajutăm să te deconectezi de la realitate și să te reconectezi la tine, la corpul tău și la mintea ta. Folosim ingrediente premium, iar personalul nostru de origine asiatică aduce aici cultura Orientului Îndepărtat, arta masajului și a ospitalității”, a povestit Aura Pânzaru, creatoarea conceptului Shinzo Spa.

La Shinzo Spa descoperi produse premium și unicat în România pentru relaxare, terapie și cosmetică din ingrediente de origine asiatică. Aici poți experimenta o gamă variată de servicii atât pentru femei, dar și pentru bărbați.

Shinzo Spa este situat în Cartierul Primăverii, pe strada Jean Monnet, nr 44, iar lista completă de prețuri și servicii poate fi consultată aici.