TRUSSARDI PARFUMS prezintă noul TRUSSARDI DONNA PINK MARINA EDT

Scris de Ozana Mazilu
Publicat la data de: 01-06-2020

în: Beauty News

trussardi pink marina

Este momentul potrivit pentru a visa la o zi pe plajă, pe nisipul cald, privind soarele aflat pe punctul de a apune, coborând încet în mare. Atunci când briza atinge ţărmul, se simt arome diverse de fructe, flori şi acorduri lemnoase. O adiere de vânt venită dinspre mare cu o aromă distinctivă se adaugă deodată acestui echilibru perfect. Totul devine roz şi liniştit, în timp ce valurile se lovesc uşor de ţărm. Pare un loc de poveste, asemenea Budelli Beach sau a Arhipeleagului Maddalena, faimos pentru nisipul său roz, sau a Frati Beach pe Insula Elba, compusă din mici pietricele care îşi schimbă culorea sub razele soarelui.

Pink Marina, noua apă de toaletă Trussardi Parfums, este dedicată acestui moment special. Nathalie Lorson şi Firmenich au creat o memorie olfactivă în care notele suculente de grapefruit roz se mixează cu acordurile de sorbet de pepene galben şi energia efervescentă a sucului de lămâie. Acestei prospeţimi luminoase i se alătură un nou acord: un mix echilibrat şi rafinat de neroli, narcisă şi sare de mare. Cercul se închide cu un acord senzual şi cremos de lemn de santal, lemn de cedru şi patchouli.

Flaconul Pink Marina este făcut din sticlă albă cu dungi roz care amintesc de modelele formate de vânt pe nisip. Cutia este pătrată cu margini rotunjite şi are o bordură de aluminiu pe două dintre laturi, în aceeaşi nuanţă de roz precum capacul îmbrăcat cu o panglică delicată.
Vizualul campaniei prezintă flaconul parfumului pe o plajă cu nisip alb şi nuanţe de roz, în faţa unui val roz stilizat care aduce aminte de spiralele unei instalaţii de artă modernă, evocând o feminitate sinuoasă, delicată.