S-a deschis cel mai nou BEAUTY SPOT din București: The Clinique Hair & Beauty

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 27-02-2023

în: Beauty News

The Clinique Hair & Beauty

The Clinique Hair & Beauty, cel mai nou beauty spot din București, și-a deschis porțile prin intermediul unui eveniment elegant la care au participat numeroase nume celebre din România. Brand-ul THE CLINIQUE este recunoscut deja de mai bine de 2 ani în industria înfrumusețării, pentru garanția calității, serviciile premium, tehnologia modernă și rezultatele impresionante oferite în cele două locații din Herăstrău și JW. Marriott. 

Pentru a conduce frumusețea naturală la nivelul următor, George Rotariu și Bogdan Apostu și-au unit drumul cu Ana Lăzărescu, un renumit profesionist din industria înfrumusețării cu o experiență de peste 10 ani și au creat The Clinique Hair & Beauty.

The Clinique Hair & Beauty

„FROM ZERO TO INFINITY AND BEYOND! Paradoxal, această poveste nu este despre noi, decât într-o foarte mică măsură, ci este despre cei peste 4000 de clienți unici care ne obligă să ducem lucrurile la nivelul următor. Promitem că vom continua să escaladăm cele mai înalte piscuri ale industriei de beauty din România, cu aceeași ardoare, pasiune și determinare cu care am făcut-o și până acum, lucru care ne-a ajutat să învățăm să respirăm aerul rarefiat al înălțimilor acestui domeniu și care ne-a poziționat pe o treaptă înaltă, atât din punct de vedere al profesionalismului, cât și din punct de vedere al imaginii”, a declarat Bogdan Apostu.

Printre invitații de la evenimentul de inaugurare s-au numărat Cristina Ștefania, Ramona Olaru, Minelli, Nicoleta Nuca și Laura Giurcanu. Atmosfera a fost întreținută până târziu în noapte de Albwho.

Galerie Foto